© costume.no

JC introduserer Marvin Sports

JC Jeans & Clothes lanserer sitt nye konsept Marwin Sports.

Nå lanseres JC Jeans & Clothes' nye konsept Marwin Sports. Dette er en videreutvikling av merket Marwin, som har vært en del av JC siden 1980. Kolleksjonen viser sporty basisplagg med tydelige referanser til dagens motebilde.

Gjennom det nye konseptet har JC fanget opp trenden som ligger i grenselandet mellom mote og sport. Paletten består av basisfarger som svart, hvitt og gråmelert akkompagnert av neongrønt, gult, lilla og rosa. For ytterligere å forsterke konseptets farge- sprakende skala presenteres også neglelakk og lipgloss i alle regnbuens farger.

  • Å få utvikle et så innarbeidet og velkjent merke som Marwin til Marwin Sports er en ære. Med de sterke fargeaksentene og det moderne, sporty uttrykket er det et godt supplement til vårt øvrige sortiment. Ikke minst til Crocker Pep! Dette befester vår visjon om å være best på jeans og jeans-relatert mote, sier Karl- Johan Bogefors, kreativ sjef for JC Jeans & Clothes.

Kolleksjonen har priser fra 199 kr. - 399 kr og er allerede i salg. Marwin Sports vil finnes i alle JC-butikker i hele Norden.