© costume.no

JC + Stylein = sant

Svenske Stylein designer kolleksjon for JC Jeans & Clothes denne våren. Se bilder!

Denne våren innleder JC Jeans & Clothes sitt første designersamarbeid - den første i rekken av mange. Sammen med nordiske designere og merkevarer vil JC Jeans & Clothes kunne tilby unike og moteriktige plagg, samt bred tilgjengelighet. Samarbeidet er en del av strategien om å hylle og fremme nordiske designere med sterk lokal tilknytning. Førstemann ut er det Gøteborg-baserte merket Stylein.

Passer JC-jenta perfekt
Designeren og ildsjelen bak Stylein er Elin Nyström (29), født i Kode. Elin startet sitt eget klesmerke i 2001, mens hun fremdeles studerte på FIT i New York. Den første kolleksjonen ble lansert i 2002 og i dag selges Stylein over hele verden.

  • Jeg synes det er spennende å få muligheten til å nå JCs kunder. Min visjon om å lage klær som forsterker det sensuelle samtidig som man utstråler selvtillit, vil passe JC-jenta perfekt. En ung kvinne i moderne innpakning, helt enkelt. Det blir gøy å vise mitt lille, selektive merke i et mer kommersielt forum, sier designeren Elin Nyström.

Kolleksjonen for JC Jeans & Clothes består av tre kjoler i tre fargegrupper; svart, hvit og korall, samt kardiganer i svart og hvitt. Kjolene har den typiske Stylein-silhuetten, i ulike varianter, blant annet en trang jerseykjole med chiffondraperinger.

Vil fremme lokale stjerner

  • JC Jeans & Clothes er stolte over å kunne gjennomføre dette samarbeidet. Stylein er en svensk merkevare som har en trygg base i Gøteborg. Å løfte fram lokale stjerner og tilby våre kunder lokale opplevelser, er en del av JCs kommunikasjonsstrategi for 2010. Vi har en perfekt plattform for dette med våre 170 butikker rundt om i Norden, samt nettsiden Jc.se, sier Karl-Johan Bogefors, kreativ sjef i JC Jeans & Clothes.

Kolleksjonen lanseres i alle JC Jeans & Clothes-butikker den første uken i april 2010.