Jenny Skavlan designer for Bik Bok

Denne høsten lanserer Jenny Skavlan sin egen gjestekolleksjon for Bik Bok. Få en sniktitt!

11. august 2009 av Helene Polmar

Jenny Skavlan har imponert på den røde løperen i eget design opptil flere ganger det siste året, og denne høsten lanserer hun sin egen gjestekolleksjon for Bik Bok.

Etter å ha studert mote og design i fjor ble dette en stor lidenskap for Jenny Skavlan. Skuespilleren og designeren har vært dypt involvert i hele prosessen som startet for ni måneder siden da symaskin, inspirasjonstegninger og skisser flyttet inn på pikerommet. Etter produksjonstur til Hongkong, tilpassing av prøver og design av merkelapper, er lette chiffonkjoler, røffe uniformsjakker og kule buksedrakter snart å finne i butikk.

17 eksklusive plagg
Kolleksjonen Bik Bok by Jenny Skavlan består av 17 plagg og kommer i butikk fra
mandag 12. oktober. Kolleksjonen byr på jakker, skjørt, kjoler og topper som fremhever midjen, skuldre og brystparti på en leken, men stilfull måte. Grovt ullstoff møter lakkert denim, mens stramme linjer mykes opp av volanger og frynser for et sexy, men elegant uttrykk. Inspirasjonen er hentet fra Napoleons uniform kombinert med et grafisk og røft uttrykk.

Kolleksjonen blir vist for første gang i sin helhet under Oslo Fashion Fair, i Malmøgata 2, Fabrikkhallen, fredag 14. august klokken 16.00.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...