Jimmy Choo ny gjestedesigner for H&M

Jimmy Choo bringer luksus og glamour til H&M denne høsten.

17. juni 2009 av Helene Polmar

Gladnyhet for alle som merker finanskrisen på kredittkortene! Denne høsten vil det luksuriøse sko- og accessoirmerket Jimmy Choo sørge for internasjonal glamour og lekre sko og vesker til utvalgte H&M-butikker. Jimmy Choo er nemlig klesgigantens nye, store gjestedesigner.

- Jimmy Choo vil tilføre H&M en sofistikert, moteavansert, tilgjengelig og glamorøs kolleksjon, forteller Tamara Mellon, grunnlegger og administrerende direktør hos Jimmy Choo.

Første samarbeid med et accessoirmerke
- Vi er veldig glade i sko og vesker fra Jimmy Choo. De er glamorøse og sexy, og tilfører stil til de enkleste antrekk. Dette samarbeidet er ekstra spennende siden det er vår første designerkolleksjon med sko, sier kreativ rådgiver for H&M, Margareta van den Bosch.

I Hollywood blir sko fra Jimmy Choo ofte sett på den røde løperen, og merkenavnet har nå blitt ensbetydende med sko. Skuespillerne Cate Blanchett, Halle Berry og Hilary Swank var blant annet iført Jimmy Choo da de vant Oscar.

De berømte Jimmy Choo-skoene vil være i sentrum for den eksklusive kolleksjonen for H&M, men det vil også være en hel serie av vesker og accessoirer som tilfører et hint av luksus. Samarbeidet omfatter også en kolleksjon med sko, vesker og accessoirer for herre.

Kolleksjonen kommer i 200 utvalgte H&M-butikker den 14. november.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...