Jimmy Choo + UGG = sant

Nå skal Jimmy Choo dekorere UGG-skoene med lekre detaljer og mangfoldige fargevalg.

15. januar 2010 av Helene Polmar

Jimmy Choo har gått sammen med UGG Australia for å lansere en limited edition-kolleksjon med saueskinnssko for jenter, skriver Dagbladet. Kolleksjonen har fått navnet Capsule Collection, og vil være en god miks av de velkjente UGG-skoene og Jimmy Choos designdetaljer.

- Bortsett fra Jimmy Choo, er UGG Australia det eneste andre skomerket jeg har i garderoben min, forteller Tamara Mellon, grunnlegger og president for Jimmy Choo.

Kolleksjonen vil omfatte fem ulike stiler med et spekter av fargevalg, og skoene vil dekoreres med Jimmy Choos klassiske detaljer. Samarbeidet lanseres i oktober 2010, og prisene vil ligge mellom 3.350-4.500 kroner.

Selges i Norge?
Først og fremst er det flaggskipbutikkene som vil selge kolleksjonen, samt utvalgte butikker og magasiner. Om skoene kommer til Norge er fortsatt usikkert, men ifølge Cecilia Engdahl, markedssjef for UGG Australia i Skandinavia, gjør de alt de kan for å få kolleksjonen inn på det norske markedet.

Skulle det ikke gå, vil det likevel være mulig å kjøpe skoene på nettet.

Jimmy Choo har tidligere laget støvler i samarbeid med Hunter, og i november lanserte Jimmy Choo og H&M en hel kolleksjon med sko, vesker, smykker og klær.

Kanskje du også er interessert i...