© Bulls

Lauren Conrad med ny bok

Den første boken til Lauren Conrad, L.A. Candy, gikk rett til topps. Nå kommer hun med oppfølgeren.

Den første boken til Lauren Conrad, L.A. Candy, toppet bestselgerlisten til The New York Times, og nå har hun kommet med oppfølgeren Sweet Little Lies. Boken ble lansert 2. februar i år, og du kan kjøpe den blant annet hos Amazon.com, Tanum.no og Capris.no. I forbindelse med lanseringen skal The Hills-stjernen ut på en turné for å promotere boken.

Lager egen stilguide
Lauren Conrad har flere jern i ilden, hun skriver også en stilguide som har fått tittelen Lauren Conrad Style. Mtv-stjernen vil avsløre sine aller beste stiltips i boken, som kommer i butikk høsten 2010.

Boken vil ikke bare inneholde splitter nye bilder av moteikonet, men også en trinn-for-trinn-guide til hvordan leserne kan få hennes klassiske og kule stil inn i garderoben sin.

  • Jeg gleder meg veldig til å lage en stilguide. Jeg synes at mote skal være gøy, samt reflektere den man er. Det synes om man har på seg klær man trives i eller ikke. Denne stilguiden tilbyr enkle, praktiske tips som skal hjelpe alle til å se fantastiske ut, forteller Conrad.