Lekent og fargesterkt fra Fam Irvoll

Fam Irvoll viste frem sin nyeste kolleksjon i kjent fargeglad og leken stil. Showet utartet seg til rene festen - se bildene!

13. august 2009 av Costume

Samsaya åpnet showet I Love Gays som skulle vise å utarte seg til rene festen. Selv en burlesque-opptreden var lagt inn i programmet. Kolleksjonen, som er inspirert av gay sailor, var variert. Fam Irvoll presenterte alt fra små, struttende, seilerinspirerte kjoler og 50-tallsdenimshortser til små kunstverk av festkjoler, med hennes signaturappliquéer av frukt og dyr. Vinneren var en rosa partykjole dekorert med en enorm flamingo.
For første gang satser Fam også på noen herreantrekk.

Designer for Topshop

Det er ikke bare i Norge at Fam Irvoll har slått an. Artister som Lady Gaga, Katy Perry og Pixie Geldof har alle falt for Irvolls design, og sist i rekken er Mika, som har på seg en av jakkene hennes i musikkvideoen sin.

Det ble også nylig kjent at Fam Irvoll har skrevet under en avtale med den britiske klesgiganten Topshop om å designe en egen kolleksjon for dem. Designeren forteller at Topshop-kolleksjonen vil bli mer kommersiell, men at den fortsatt vil være i kjent Fam Irvoll-stil.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...