Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

The Laden Showroom kommer til Norge. © costume.no

Londons hotteste designkollektiv til Norge

David og Victoria Beckham er bare noen av kjendisene som shopper i The Laden Showroom, den heteste motebutikken i London for tiden. Nå kommer den til Norge.

Londons hotteste designkollektiv, The Laden Showroom, kommer til Norge - rettere sagt til Nelly.com. Og nettbutikken blir alene i Skandinavia om å selge Ladens plagg.

The Laden Showroom ble startet i 1999 av søsknene Adele og Barry Laden, og anses i dag for å være Londons ledende showroom - en samlingsplass for Londons nye og mest spennende designere. Kjendiser som David og Victoria Beckham, Noel Gallagher og Pete Doherty shopper i The Laden Showroom - den heteste motebutikken i østre London for tiden.
70 designere på et brett

  • Det er 70 designere hos The Laden Showroom, noe som gjør at du alltid finner din personlige favoritt. Jeg tror at dette innen kort tid vil bli et av våre største områder når det kommer til antall styles, sier Jarno Vanhatapio hos Nelly.com.

Nelly.com blir alene i Skandinavia om å selge Ladens plagg. Ideen til showrommet kommer fra søsknene Adele og Barry Laden som ville skape en plass der unge designere, som ikke tilhører de store merkene, kunne skape sin egen stil og få hjelp til å utvikle og realisere sine motedrømmer.
Vennlige priser
Engelsk motepresse og kjendiser hyller Ladens og designerenes innsats. Men eksklusivt betyr nødvendigvis ikke høye priser. Snittprisen per plagg ligger på rundt 600 kroner.

– Det er en kø av personer som vil være med, og akkurat nå har vi en venteliste med nye forespørsler som gjør at vi hele tiden kan tilby nye plagg, sier Barry Laden i designduoen.

Og nå blir det lettere å få tak i de ettertraktede plaggene. Laden har nemlig skrevet under en avtale med motesiden Nelly.com som nå tar inn plagg fra Ladens designere innen et nystartet område; UK Independent Designers.

Utenom i butikken på Brick Lane i London selges også plaggene på ASOS.com.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev