© costume.no

Milla Jovovich + Helena Christensen + Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger samarbeider med Milla Jovovich og Helena Christensen i kampen mot brystkreft.

Tommy Hilfiger lanserer denne våren for fjerde gang en limited edition-veske, denne gangen sammen med supermodellen/skuespilleren Milla Jovovich og fotografen/supermodellen Helena Christensen.

Samarbeidet tar utgangspunkt i en felles kamp mot brystkreft. Målet er å samle inn penger til den globale veldedighetsorganisasjonen Breast Health International.

Tommy Hilfiger står for designet, og vakre Milla Jovovich poserer på kampanjebildene som Helena Christensen har fotografert.

  • Med denne serien av limited edition-vesker er det mulig for oss å bidra til kampen mot brystkreft, forteller Tommy Hilfiger. Han har tidligere samlet inn mer enn 1,6 millioner kroner gjennom salg av vesker og veldedighetsauksjoner sammen med den franske presidentfruen Carla Bruni og toppmodellen Helena Christensen, som denne gangen støtter den gode saken som fotograf.

Begrenset antall
Milla Jovovich har personlig godkjent designet på den røde skinnvesken, som kun fås i et veldig begrenset antall i Norge. 50 prosent av prisen går til BHIs program Fund For Living, som jobber for å øke livskvaliteten for kreftsyke kvinner og familiene deres.

Vesken vil koste 2.200 kroner. For nærmeste forhandler, ring: 40003636.