Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Karoline Andersson, Maja Casablanca og Carolina Engman er alle tre modeller i Bik Bok sin nye sommerkampanje. © Isabel Watson

Motebloggere i ny Bik Bok-kampanje

Bik Bok bruker unge, kule og dyktige motebloggere fra Norge og Sverige i sin nye kampanje. Se de fargerike bildene!

Torsdag 2. april lanserer Bik Bok en helt ny kampanje der de bruker unge, kule og trendy motebloggere fra Norge og Sverige som modeller - nemlig bloggvenninnene Maja Casablanca, Karoline Andersson og Carolina Engman.

Bik Bok tar oss med til deilige vårdager i florlette stoffer og hete soldager i South Beach med de nye vår- og sommerkolleksjonene Garden Salad og Tropical Punch. Kolleksjonen er fotografert i Miami av Isabel Watson, med Linda Wickmann på makeup og styling av Nina Granerød.

  • For disse kampanjene ønsket vi oss en setting med tre vanlige jenter på tur. Vi synes det er spennende å samarbeide med driftige, unge bloggjenter som er opptatt av det vi driver med. Gjennom samarbeidet ønsker vi å løfte frem ulike bloggere
    for å gi dem muligheten til å ta del i Bik Bok-kulturen, og samtidig bidra til vår
    utvikling, sier Lina Johansson, Marketing Manager i Bik Bok.

Frisk miks av farger, paljetter og ville trykk
Kolleksjonen Garden Salad er en frisk miks av flagrende, lette stoffer og supertrange silhuetter. Paljettene fanger sommersolen og er en sikker vinner til fest, mens lyse, hullete jeans er perfekt til en avslappet dag i skyggen.
Inspirasjonen er hentet fra impresjonismen og Monets sarte blomster og akvareller. Fargene som går igjen i denne kolleksjonen er fersken, turkis, lyseblått og hvitt.

Det ble også tatt bilder til høysommer-kampanjen da jentene var i Miami. Kampanjen, som heter Tropical Punch, kommer i alle butikker 7. mai.

Kolleksjonen er et hint av 80-tallet med sterke referanser til Miami Vice og Bananarama. Fargene knallrosa, korall og blå er sterke og klare under den stekende solen. Kule t-skjorter med ville trykk som papegøyer, palmer og tropiske blomster er hovedfokus i denne kolleksjonen. Sjekk ut jentenes blogger:
Maja Casablanca: www.polkadots-vodkashots.blogspot.com

© costume.no

Carolina Engman: www.fashionsquad.com

© costume.no

Karoline Andersson: www.pause.se/fashion-flash

© costume.no
Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev