© Bulls

Moteshow til inntekt for Haiti

Kjente navn som Helena Christensen, Naomi Campbell og Agyness Deyn gikk på catwalken da moteshowet Fashion for Relief ble holdt i New York. Se bildene!

Naomi Campbell samlet modell-, designer- og kjendisvenner til en stjernespekket motevisning i New York 12. februar. Moteshowet - Fashion for Relief - ble holdt til inntekt for jordskjelvofrene på Haiti, hovedsakelig for å støtte gravide kvinner i regionen gjennom organisasjonen CARE. Stjernespekket catwalk
Donna Karan, Diane von Furstenberg, Georgina Chapman, Estelle, Kelly Osbourne, Margherita Missoni, Alan Cumming og Daphne Guinness stilte opp for å støtte saken, ved siden av supermodeller som Helena Christensen, Agyness Deyn, Karen Elson og Naomi Campbell.

Billettene til showet ble utsolgt på tre dager og samlet inn mer enn 100.000 dollar. Dette tallet er forventet å stige til over en millon dollar som følge av ulike donasjoner. Plaggene til modellene ble lagt ut for salg på Net-A-Porter.com fra 15. februar - all inntekt går til Haiti.
Hyllet Alexander McQueen
Naomi Campbell både åpnet og avsluttet visningen med en hyllest til designeren Alexander McQueen, som døde sist uke. Daphne Guinness gikk ned catwalken i en glitrende drakt fra hans vår- og sommerkolleksjon 2010, etterfulgt av Helena Christensen og Karen Elson som var tydelig preget av det plutselige dødsfallet.

(Kilde: Vogue.co.uk)