Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© costume.no

Never Denim - Bik Boks nye jeanskolleksjon

Bik Bok satser stort med ny denimkolleksjon. Den überkule jeanslinjen er i butikk fra 22. januar. Kryss av i kalenderen!

null

© costume.no

Never Denim er en kolleksjon inspirert av det urbane bybildet og har et rocka og tøft uttrykk som gjenspeiler trender vi også ser på catwalken hos blant andre Alexander Wang og Balmain denne sesongen. Merket består av to deler: Never Denim White Label som er hverdagsdelen av kolleksjonen, og Never Denim Black Label er en mer edgy linje som skal selges ekslusivt i kun utvalgte Bik Bok butikker. Bik Bok har ikke tidligere vært butikkjede myntet på spesielt trendy jenter, men ting forandrer seg, og Never Denim kolleksjonen vil garantert tiltrekke butikkjeden nye kunder. Godbiter vi gleder oss til er miniskjørtet med lynmønster, den romslige jeansskjorten med nagledetaljer og de smale, steinvaskede røffe jeansene for å nevne noe.

© costume.no

Kryss av i kalenderen og ta turen innom din nærmeste Bik Bok butikk torsdag 22. januar, for sjansen er stor for at de kuleste plaggene ryker ut fortere enn svint!

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev