Se H&Ms nye, eksklusive sommerkolleksjon

Divided Exclusive har kommet i butikkene. Se bilder!

7. mai 2009 av Costume

H&M gir seg ikke, og lanserer i disse dager sin eksklusive sommerkolleksjon med festklær for jenter - her finnes kroppsnære kjoler, bodyer, kjoler med korsettdetaljer, ballerinaskjørt og shortsdresser. Kolleksjonen heter Divided Exclusive og er i butikkene fra og med torsdag 7. mai. Kolleksjonen kan kjøpes online fra slutten av mai.

- Om sommeren handler det om å føle seg vel, og det gjør man i disse flotte partyplaggene fra Divided Exclusive. Overdrevne former og forseggjorte detaljer gjør kolleksjonen spesiell og aktuell, her finner du det perfekte festantrekket, forteller Ann-Sofie Johansson, designsjef i H&M.

Eksklusivt til billig pris
Den aktuelle kolleksjonen har en følelse av haute couture med spesielle detaljer, friske farger og sitt eget Divided Exclusive-varemerke - selv om den ligger på de samme gunstige H&M-prisene.

De som elsker overdrevne silhuetter vil finne rysjer, volanger og kapper som passer inn i den nye trenden med struktur og drapering. Separate plagg setter prikken over i'en, slik som ballerinaskjørtet og BH-toppen med rosetrykk.

Divided Exclusive kan kjøpes i utvalgte H&M-butikker.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...