Sex and the City 2 - de første bildene!

Innspillingen av den andre Sex and the City-filmen er i gang. Se de aller første bildene!

2. september 2009 av Helene Polmar

Snart er det atter en gang duket for Manolo Blahnik-sko, designerklær og herlige Sex and the City-intriger. Innspillingen av oppfølgeren til filmen Sex and the City: The Movie er i gang, og først ut er Sarah Jessica Parker og Chris Noth, Mr. Big, - som nylig spilte inn scener sammen på Manhatten i New York.

Se de aller første bildene her!

Alle de fire hovedpersonene, Carrie - Samantha - Charlotte - Miranda, er tilbake for oppfølgeren, og bak filmen står igjen Michael Patrick King.

Gjensyn med Aidan
?
Michael Patrick King har tidligere røpet at oppfølgeren ikke blir like dramatisk som den første filmen, da Carrie ble forlatt ved alteret av Mr. Big.

- Man følger ikke samme oppskrift to ganger, fortalte King.

Det har også blitt spekulert i om Aidan, Carries ekskjæreste, kommer til å dukke opp igjen i oppfølgeren. John Corbett, som spilte Aidan, har også uttalt at han hadde elsket å være med i filmen - og gjerne stjele Carrie tilbake.

- Det ville vært en fornøyelse og en skikkelig god hevn, Mr. Big fortjener det. Det ville vært en perfekt avslutning, forteller Corbett.

Test deg selv: Hvor mye kan du om Sex and the City?


Akkurat hva den nye Sex and the City-filmen skal handle om, er enda ikke kjent. Men den vil sannsynligvis ta opp tråden etter forrige film der Carrie Bradshaw giftet seg med Mr. Big, Samantha flyttet tilbake til New York, Charlotte fødte barn nummer to og Miranda og Steve fant tilbake til hverandre.

Filmen kommer på kinoer over hele verden sommeren 2010.

 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...