Kleskjeden Bik Bok lanserer nå et nytt designersamarbeid med stilikonet Charlotte Thorstvedt. Klikk videre for å se kampanjebildene! © Isabel Watson

Sniktitt på Bik Bok by Charlotte Thorstvedt

21. april lanseres den splitter nye Bik Bok by Charlotte Thorstvedt-kolleksjonen. Sniktitt på klærne her!

Kleskjeden Bik Bok lanserer nå et nytt designersamarbeid med stilikonet Charlotte Thorstvedt. Charlotte, som blant annet vant prisen for best kledde under Costume Awards i 2009, har tegnet en kolleksjon som blir lansert onsdag 21. april i den nye flaggskipbutikken til Bik Bok i Grensen 13 i Oslo.

Se bilder fra da Costume hadde fotoopptak med Charlotte Thorstvedt!

Moteløver rundt om i landet kan glede seg til en kolleksjon som stråler av sommerlig lekenhet, samtidig som det finnes mer dristige og kule plagg for dem som ønsker det.

  • Jeg tenkte på alle de stakkars jentene der ute (meg inkludert!) som synes vinteren har vært altfor lang og kald. Vi er lei av å gå rundt innpakket i vinterklær. Nå er det vår, og endelig kan vi alle sammen nyte vårmoten! Frem med kjolene!, sier Charlotte - som har tegnet hele seks kjoler til den nye kolleksjonen.

Sorbetfarger, Miami Vice og Studio 54
Inspirasjonen til Bik Bok by Charlotte Thorstvedt-kolleksjonen har Charlotte hovedsakelig hentet fra klær som hun selv kunne gått med og som hun skulle ønske fantes i butikkene.

  • Selv om jeg elsker å gå i svart, så er dette en vårkolleksjon med masse hvitt, pudderrosa og mintgrønt. Sorbetfarger, Miami Vice og Studio 54 er inspirasjonskilder. Det er fokus på skuldre, skulderputer og kjettingdetaljer. Detaljer er det som virkelig kan gjøre et plagg spesielt, så jeg har både fjær, sløyfer og kjetting i kolleksjonen. Jeg elsker selv å gå med kjoler, så det er seks kjoler med i kolleksjonen!

- Gleder meg sinnsykt mye
Charlotte kommenterer kolleksjonen slik:

  • Alle jenter som er moteinteressert har vel en drøm om å lage egen kolleksjon! Det var ikke snakk om å si nei. Bik Bok har butikker i London og Stockholm, så det er utrolig spennende at klærne vil bli solgt i utlandet også. Jeg har tegnet alle klærne selv, og jeg har lært masse gjennom denne prosessen. Det er en lang vei fra tegning til ferdig produkt, og det blir ikke alltid slik du hadde tenkt deg. Det er mange praktiske ting å ta hensyn til og mange brikker som skal på plass. Nå gleder jeg meg bare sinnsykt til å se klærne i butikk!

Kolleksjonen består av 11 plagg: seks kjoler, en genser, et skjørt, en buksedrakt og to t-skjorter. Plaggene kommer i flere farger.