Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stine Goya for Weekday-kolleksjonen er dominert av svart, rosa og grått. © costume.no

Stina Goya designer for Weekday

Snart kan du kjøpe 7 unike plagg designet av Stine Goya for det svenske merket Weekday.

Liker du både det svenske merket Weekday og den danske designeren Stine Goya, betyr det dobbelt lykke for deg. Stine Goya har nemlig inngått et samarbeid med Weekday og resultatet er syv unike plagg. Noen av dem vil ha Stine Goyas velkjente mønster og skulpturelle former.

  • Mønsteret på noen av plaggene avslører hvor glad jeg er i store og iøynefallende trykk. Men kolleksjonen består også av smale bukser, jakker og kjoler med kraftige glidelåser - en detalj som gjør kolleksjonen rå og maskulin, forteller Stine Goya. Svart, grått og rosa
    Stine Goyas kolleksjon for Weekday er en samling av designerens favorittsilhuetter. Plagg fra tidligere sesonger har blitt oppgradert og kombinert - og resultatet er en svart kolleksjon med innslag av rosa og grått.

Kolleksjonen kommer i utvalgte Weekday-butikker i midten av oktober - den endelige datoen er enda ikke offentliggjort. Kolleksjonen består av syv plagg som vil koste mellom cirka 125 og 660 kroner.
Weekday til Norge!
Ifølge H&M ønsker de nå å ekspandere med sine tre undermerker, Weekday, Monki og COS, og røper at de hele tiden er på utkikk etter de rette lokalene til kleskjedene. Og de har i hvert fall dukket opp for Monki, som åpner opp i Bogstadveien i november.

Enn så lenge må du derfor reise til Sverige eller København for å få tak i Stina Goyas kolleksjon for Weekday.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev