Stine Goya for Weekday © www.weekday.com

Stine Goya i samarbeid med Weekday

Til våren kommer en ny kolleksjon på Weekday designet av Stine Goya.

Kleskjeden Weekday er kjent for sine spennende designsamarbeid, og hadde stor suksess med den forrige kolleksjonen av Stine Goya. I midten av april slippes endelig en ny kolleksjon av den danske designeren.

Lekent og lett

Lette og livlige farger og skulpturelle former kjennetegner Stine Goyas design. Klærne er feminine og alltid med spennende og lekne mønstre. Dette blandet sammen med røffe detaljer, som brede glidelåser, knapper og store trykk, gir et hint av rå attityde som passer perfekt inn i motebildet denne våren.

Kolleksjonen for Weekday

For Weekday har Stine Goya lagt seg på den mer elegante linjen og resultatet er en vårlig og sjarmerende kolleksjon. Detaljer som gullfargede pressknapper og glidelåser, enkle skulderputer og små lommer understreker allikevel hennes lekne tone.

Godt utgangspunkt

Stine Goya er utdannet fra prestisjefulle Central St. Martins i London hvor hun har spesialisering innenfor mote og trykk. Med bakgrunn som stylist for både Vogue og amerikanske Harper’s Bazaar, har hun et svært godt utgangspunkt for moteriktig design.

Stine Goya til deg

I 2006 startet hun sin egen linje, og i dag er hun en av Skandinavias mest anerkjente designere. Samarbeidet med kleskjeden Weeday gjør det nå både enkelt og budsjettvennlig å skaffe seg noen plagg fra designeren denne våren.