Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

- Jeg har alltid vært en stor fan av Sonia Rykiel. For meg er hun så feminin og så vidunderlig dramatisk, som for eksempel en stor glittersløyfe på en kjole. Det er helt vilt her, jeg hadde ikke forventet meg dette. Det e... © H&M

Storslagen Sonia Rykiel pour H&M-feiring i Paris

Stjerner, modeller, designere og fashionistas strømmet til selveste Grand Palais da Sonia Rykiel pour H&M ble lansert tirsdag kveld. Se bilder fra den storslagne festen!

Celebriteter som Kate Bosworth, Eva Herzigova, Alice Dellal, Jean Paul Gaultier og Emanuelle Béart festet sammen i en magisk verden i Paris tirsdag kveld, da lanseringen av Sonia Rykiel pour H&M ble feiret. Grand Palais - en av byens mest berømte bygninger - var forvandlet til et parisisk eventyrland for rundt 2000 gjester.

Se video fra showet her!
Se flere videoer fra lanseringen i Paris her!
(Costume er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)

Designere, modeller og fashionistas måtte gå gjennom en fortryllet skog for å komme til gjenskapningen av Saint Germain, Sonia Rykiels åndelige hjem, for så å sitte under en spesiallaget utgave av Eiffeltårnet. Her fikk gjestene en forhåndsvisning av undertøykolleksjonen Sonia Rykiel pour H&M, som blir lansert i 1500 H&M-butikker verden over fra 5. desember. Strikkekolleksjonen for dame og jente, som blir lansert 20. februar 2010, ble også vist frem. Fantasi, magi og mote

  • Gjennomgangstemaet var briljansen som både Paris og Sonia Rykiel representerer. Vi ville gi gjestene en eventyraktig opplevelse og føre dem inn i en fantasiverden de kunne leve seg inn i - mens de oppdaget Sonia Rykiel pour H&M-kolleksjonen. Det hele dreide seg om julestemning, sier Nathalie Rykiel, kunstnerisk leder og administrerende direktør i Sonia Rykiel.

Sniktitt på Sonia Rykiel pour H&M-kolleksjonen her!

Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M, er storfornøyd med både kolleksjonen, samarbeidet og lanseringen:

  • Det var en helt magisk kveld, Sonia Rykiel er parisisk til fingerspissene. Det var selve sjelen i kolleksjonene Sonia Rykiel pour H&M, som skinte igjennom på festen. Det har vært fantastisk spennende å samarbeide med et moteikon som Sonia Rykiel. Vi er veldig fornøyde med kolleksjonen, som vi føler er 100 prosent Sonia Rykiel. Denne undertøyskolleksjonen er virkelig den perfekte julegaven.
Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev