© costume.no

Suksess for Costume+ !

Costume er ikke bare Norges første moteblad på IPad, det digitale magasinet rater allerede høyt på applikasjonslistene!

Flere magasiner har hevdet å være først ute på IPad, men Costume+ troner foreløpig alene som første norske motemagasin på Ipad.

  • En Ipad-utgave er en naturlig vei videre for Costume. Vi har sett at motebevisste, unge damer var kjapt ute med å skaffe seg Iphones, og regner med at samme mønsteret vil gjenta seg med Ipad, sier Costumes sjefredaktør, Vanessa Rudjord.

Allerede høye rangeringer

Etter under en uke på App Store, gir Costume+ høye rangeringer. Costume+ er nummer 36 på listen over "highest grossing app" uansett kategori, og som nummer 3 på listen over "highest grossing" i Entertainment-kategorien.

Designpriser for Bonnier

Costume+ bruker Bonniers egenutviklede program for distribusjon av magasiner på Ipad - Mag+. Med denne har Bonnier høstet flere priser for design og funksjon. Steve Jobs fremhevet den også spesielt i sin første Ipad-presentasjon.

  • Vi har dratt store fordeler av at Bonnier var tidlig ute på området, og har brukt erfaringene til Popular Science, Mama, Illustrert Vitenskap og Transworld Snowbarding som best vi har kunnet. Jeg tror Costume+ har blitt den beste Mag+utgaven til nå. Vi er veldig spent på reaksjonen fra leserne, sier Stig Jakobsen, forlagsdirektør i Bonnier Media.

Prismessig vi førsteutgaven koste 29 kr, halvparten av papirutgaven. Dette for at flest mulig skal prøve app’en.

  • På sikt ser vi for oss å kunne ta samme pris som papirutgaven. Dette er ikke urimelig med tanke på at Ipad-utgaven kan tilby langt flere funksjoner, sier Jakobsen.

Last ned Costume for IPad her!