Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Endelig kommer den populære og trendy kleskjeden til Norge! © Topshop.com

Topshop kommer til Norge!

Endelig er det bekreftet - Topshop kommer til Norge. Og de satser stort. Flere butikker skal åpnes rundt om i landet, spredt utover de største byene.

I juli kom Costume med gladnyheten om at Topshop - etter mye venting - sender til Norge. Og nå er det også bekreftet at den populære kleskjeden endelig åpner butikker i Norge!

Ifølge D2.no kommer den trendy billigkjeden til Norge allerede neste år, og de er ikke beskjedne - etter planen skal fem-seks butikker åpnes i løpet av de neste årene. Oslo står først for tur, her åpner Topshop sin flaggskipbutikk i løpet av 2010. Deretter vil det bli åpnet flere butikker i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Kontrakten med en norsk franchisetager er nylig signert, og finner de det rette lokalet vil den aller første butikken åpnes i Oslo allerede rett over nyttår. Ifølge Neil Evans, forretningskontroller i Topshop, trenger kleskjeden et lokale på mellom 1.000 og 2.000 kvadratmeter til flaggskipbutikken - åpningen avhenger derfor av at de finner de riktige lokalene.
Karl Johan øverst på ønskelisten
Topshop har lenge sett på lokaler i hovedstaden, og Karl Johan-området er det mest ønskelige for flaggskipbutikken.

Men Topshop satser stort når de først satser. I løpet av de neste årene skal kleskjeden åpne ytterligere fire-fem butikker spredt utover de største byene.

Ifølge Neil Evans er alle store shoppingområder utenfor Oslo sentrum av interesse, blant annet Grünerløkka og Bogstadveien. Jenter i Bergen, Trondheim og Stavanger får også muligheten til å fråtse i lekre godbiter fra Topshop. Vi gleder oss!

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev