Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Klikk videre for å se de tre nye kolleksjonene: © Vero Moda

Vero Moda lanserer tre nye kolleksjoner

Kleskjeden lanserer nå tre nye kolleksjoner for enhver smak: en for den feminine og elegante, en for den røffe og lekne, og en for den stilsikre trendsetteren.

Kleskjeden Vero Moda lanserer i februar tre helt nye kolleksjoner som skal gi kunden anledning til å skape en unik og personlig stil. I tillegg lanserer Vero Moda en kolleksjon for barn.
Vero Moda
Vero Moda-kolleksjonen handler om komfort og å utrykke seg individuelt. En allsidig personlighet blir brakt til liv med avslappet hverdagstøy i høy kvalitet. Plaggene er feminine og elegante, og er laget av behagelige materialer.
Vero Moda Jeans
Den røffe stilen preger denne lekende og utfordrende jeanskolleksjonen. Den er en blanding av denim og den herreinspirerte stilen med et hint av rock’n’roll, som kan kles opp eller ned - avhengig av humør og anledning.

Vero Moda Very
Very-kolleksjonen er perfekt for den velstelte og stilsikre trendsetteren. Stilen er selvsikker og selvstendig, og gjenspeiler en lidenskap for mote. Plaggene er preget av kvalitet, nyskapende snitt og detaljer. Very-stilen er alltid sofistikert.

De nye Vero Moda-kolleksjonene kommer i butikk fra februar 2010.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev