Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sjefredaktør for franske Vogue, Carine Roitfeld. © Bulls

Vogue-redaktør Carine Roitfeld avslører sine stiltips

God stil handler om hvordan du mikser klærne dine og hvordan du beveger deg, avslører sjefredaktøren i franske Vogue.

Carine Roitfeld, sjefredaktør i franske Vogue, blir beundret verden over for sin klassiske og kule stil. Nå deler hun sine hemmelige stiltips med deg i et intervju med Acne Paper. Og den stilfulle damen avslører blant annet at hun sjeldent går i jeans.

  • Jeg går kun i jeans og flate sko når jeg er på ferie. Aldri når jeg er på jobb. Jeans kler meg, men det er ikke for meg lenger. Det er forferdelig å si det, men det har med alder å gjøre, sier Carine Roitfeld til Acne Paper. - Jeans er for assistentene mine.

Hvis hun blir bedt om å beskrive stilen sin, sier hun at hun er klassisk med kant.

  • Se på kjolen min. Det er ikke noe spesielt med den. Det handler mer om den måten du mikser klærne dine på og hvordan du beveger deg, hvordan du åpner vesken og hvordan du krysser bena dine. Det er de små tingene som utgjør forskjellen, forteller Carine Roitfeld.

Sjefredaktøren avviser også ryktene om at hun veier sine medarbeidere.

  • Folk tror at jeg veier jentene mine på kontoret, men det gjør jeg ikke. Vi har en vekt fordi vi reiser mye, og noen ganger kan man kun ha med 25 kilo. Vekten blir bare brukt til å veie bagasjen vår - ikke for å veie medarbeiderne, sier Carine Roitfeld til Acne Paper.
Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev