Wang lanserer underkolleksjon

Den populære designeren Alexander Wang lanserer en rimeligere underkolleksjon kalt T by Alexander Wang.

19. januar 2009 av Julie Kase

Alexander Wang jobber for tiden med en underkolleksjon kalt T by Alexander Wang som skal bestå av tolv ulike t-skjorter i farger som hvit, lavendel lilla, grå, blå og grønn. T-skjortene er laget i slitt stil for å kjennes som om de allerede er brukt. Wang sier til WWD.com at plaggene skal føles som en trøye du har sovet i om natten og beholder på utover dagen, fordi den er så myk. Wang er kjent for sin kule, rocka og avslappede design med utgangspunkt i "model off the runway", som han har beskrevet den selv. Også hovedlinjen har innkludert trøyer og t-skjorter i eksklusiv bomull i hver kolleksjon han har laget. Det geniale med T by Alexander Wang er at plaggene koster en tredjedel av det hovedlinjen selger for. Om kolleksjonen vil nå norske butikker er enda uvisst, men i New York vil T by Alexander Wang selges hos Barneys og Opening Ceremony.

Den unge designeren lanserer i tillegg en skokolleksjon denne våren, også den mer prisvennlig enn hovedkleslinjen. Wang starter i det små med kun fem forskjellige varianter, og prisene ligger fra rundt tusenlappen og opp til to tusen kroner. Skoene var å se på catwalken da Wang viste sin vår- og sommerkolleksjon for 2009 i New York i høst. 

Har du planer om en tur til New York i løpet av våren og er fan av Wangs design, bør du føre T by Alexander Wang opp på shoppinglisten. Til priser som slår merker som James Perse, Acne, American Vintage og ikke minst, The Row, er du garantert å gjøre et kupp.

 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...