Høydepunkter fra moteuken i København

Her er våre favoritter fra moteuken i København!

Stine Goya © Copenhagen Fashion Week
1 / 9

Stine Goya

Fargerikt og feminint fra Stine Goya. Høstkolleksjonen var i en varm fargepalett med store hatter og enkle, rene snitt. Buksene var herreinspirerte og kjolene var tidløse og elegante, med et hint av 70-tallsreferanser.

Veronica B. Vallenes © Copenhagen Fashion Week
2 / 9

Veronica B. Vallenes

Norskfødte Veronica B. Vallenes vant tidligere Max Factors New Talent Award for sin elegante og glamorøse design. Hun har blitt en favoritt i både Danmark og Norge, og det er vanskelig å ikke like de florlette kjolene, de flatterende draperingene og feminine snittene Vallenes er kjent for.

Veronica B. Vallenes © Copenhagen Fashion Week
3 / 9

Veronica B. Vallenes

Sexy høst! Vi gleder oss allerede til høsten med Veronicas elegante kolleksjon. Caper og kåper i duse farger og deilige stoffer som ull, silke og kasjmir. Smykkene modellene bar er fra norske Bjørg Jewellery.

By Malene Birger © Copenhagen Fashion Week
4 / 9

By Malene Birger

By Malene Birgers høstkolleksjon bestod av skarpe snitt, maskuline hatter og kåper, romantiske blonder og fotside kjoler. Skinndetaljer og tilbehør var en stor del av kolleksjonen.

By Malene Birger © Copenhagen Fashion Week
5 / 9

By Malene Birger

Fargepaletten for By Malene Birgers høstkolleksjon var i jordtoner, med innslag av tomatrødt og fersken. Antrekkene var svært herreinspirert.

Rützou © Copenhagen Fashion Week
6 / 9

Rützou

Retromønstre, knallsterke farger og store smykker var bare noen av nøkkelordene for Rützou's høstkolleksjon. Sensuelle og feminine antrekk. Susanne Rützou har en omfattende fortid innen skandinavisk designbransje, og det er ikke uten grunn at hun har mottatt en rekke designpriser de siste årene.

Wackerhaus © Copenhagen Fashion Week
7 / 9

Wackerhaus

Wackerhaus' høstkolleksjon tok oss med storm! Vakre ryggdetaljer, blonder og høytsittende bukser var bare noe av det man kunne se under motevisningen i København. Snitt og silhuetter hadde både 70- og 80-tallsreferanser.

Wackerhaus © Copenhagen Fashion Week
8 / 9

Wackerhaus

Buksedrakter og bodyer. Rene linjer og nydelige fargekombinasjoner. Wackerhaus kommer til å pynte opp en hver høstgarderobe med sin design.

Henrik Vibskov © Copenhagen Fashion Week
9 / 9

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov er ofte like godt kjent for sine fargerike show som sine kreative kreasjoner. Flagrende caper og knallfarger er noen av stikkordene for Vibskovs høstkolleksjon.

Mer om Moteuker? Motta Costumes nyhetsbrev