- Jeg er betatt!

Hanneli Mustaparta har vært på Hervé Léger-visning i New York.

18. februar 2009 av Hanneli Mustaparta

Jeg er betatt! Kjolene som kom ut på catwalken til Hervé Léger var nesten til å begynne å gråte av. Visjonen til Lubos Azria, Max’ kone som er kreativ direktør for Hervé Léger, er fantastisk.

Kjolene var langt vakrere enn de vanlige bandasjekjolene vi har sett så altfor mange ganger. De var fremdeles stramme og korte, men nå hadde mange fått de fantastiske Balmain-skuldrene, pluss at noen hadde fått studs, mens en var fylt med glitrende og skinnende stener over det hele. Og det rare var at det så ikke cheesy ut i det hele tatt, det skal godt gjøres.

Fargepaletten for visningen var Sahara, som passet kolleksjonen, men jeg synes de fint kunne holdt seg unna sennepsfargen. Stylingen ga kolleksjonen det lille ekstra, spesielt kombinasjonen ankelbootsene med de korte og sexy kjolene, som ga et tøffere preg. Noe man kan gjøre selv om man skal pynte seg.

Dessverre var skoene helt forferdelige å gå på. I alt ramlet fire modeller. En falt nesten i fanget på publikum, applausen rådet. Mens en ramlet akkurat da hun hadde kommet ut, som få heldigvis oppdaget. Om skoene var uprøvd og kom i siste liten, som fastslått at skjedde på Prada-visningen for et halvt år siden, eller om det var et sneaky forsøk på å få mer presse i disse dårlige tider, det vet ikke jeg. Men kjolene var fantastiske. Spesielt den siste som jeg kaller havfruekjolen, vel - en hot havfrue. Den var kort og hadde masse små, firkantede gullspeil limt på, og en asymmetrisk skulder. J’aime!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...