Mer fra moteuken i København

Se bilder fra blant annet Baum und Pferdgarten og Bruuns Bazaar.

8. august 2008 av Helene Polmar

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten åpnet showet med enkle og hvite kreasjoner med detaljer som søte rysjer og gjennomsiktige elementer, før det hele gikk over i en mer folkloreinspirert look.

Visningen var en deilig miks av 70-tallsbluser, fotside kjoler, løse bukser i silke, volanger, struttende rysjer og god mønstermiks. 

Herlig fargesammensetning av beige, lilla, duse gråtoner og korall.

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaars visning ble holdt på Statens Museum for Kunst, og ga inntrykk av at de beveger seg mot en renere look enn tidligere, med duse farger og silkechiffon.

Vi så korte, draperte underdeler, dressjakker og flagrende kjoler i enkle snitt og med tøft belte i midjen. Bruuns Bazaar sparte heller ikke på de korte shortsene og haremsbuksene, noe som ga uttrykket et feminint og rent preg.

Det var et enkelt og fint show i lyse farger som solbleket rosa, blåtoner, hvitt og beige, men med et hint av sort - noe som understreket den delikate looken ytterligere.

Designers Remix

Designers Remix holdt visningen inne i elefantburet i Zoologisk hage i København - en veldig spesiell opplevelse - garantert et sted man ikke har vært på moteshow før! Modellene var iført korte, struttende kjoler med åpen rygg, buksedrakter, spesielle sløyfedetaljer, lag-på-lag med florlette stoffer og overdimensjonerte rosetter. Vi så topper med puffermer og gudinnesnitt, og materialer som silke, chiffon, ull og lær.

Det var elegante og delikate kreasjoner med en ren fargesammensetning av sort, hvitt, grått, sand og duse rosatoner. 

Day Birger et Mikkelsen

Day feiret sitt tiårs-jubileum med et kjempeshow på Kongens Nytorv, som mange av de oppmøtte sent vil glemme. For etter en lang, solrik dag, kom regnet akkurat da showet startet - og mange ble søkkvåte. Regnet tok kanskje litt fokus bort fra antrekkene, men det ga samtidig en avslappet stemning og folk tok det med godt humør. 

Kreasjonene var enkle og feminine i rolige farger, som sort, hvitt, lys rød og beige, og det var både striper og batikk. Vi så haremsbukser, korte jakker og shorts, samt både lange og superkorte kjoler. Materialene var silke, chiffon og bomull. 

Du kan se video fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.tv
Du kan se bilder fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.com

Kanskje du også er interessert i...