Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Won Hundred, Spring/Summer 09 © Sacha Maric

Siste nytt fra moteuken i København

Se visningene til Won Hundred, Selected og By Malene Birger.

Won Hundred

Won Hundred holdt visning i et teater på Frederiksberg - veldig kult sted. Kolleksjonen var nokså mørk med materialer som blonder, lær, ull, satin og utvasket denim.

Modellene spradet ut på scenen iført hele drakter, blazere, skjortekjoler og trenchcoats - og selvfølgelig jeans. Kolleksjonen hadde et sexy og feminint preg, toppet med kraftige støvletter med snøring og kilehæl.

Selected FEMME/HOMME

Selected-visningen, som ble holdt i Københavns Rådhus, var preget av blazere, løse silkebukser, florlette kjoler, shorts, lange skjorter og stramme jeans.

Forsiktige farger som hvitt, grått, lyseblått, beige, sort og innslag av blomstermønster var å se på materialer som ull, silke og chiffon. En viktig detalj var nagler i forskjellige farger, som var pyntet på kanten av både jakker, kjoler og topper.

By Malene Birger

Det storslåtte showet til Malene Birger ble holdt i Tappehallene utenfor København. Den milelange catwalken var omringet av hvite gardiner og en inngang som strakte seg høyt opp - alt i Malenes logo og signatur hvite og svarte farger. Meget delikat.

Malene viser alltid den alminnelige kolleksjonen først og deretter sine mer haute couture-aktige salongkjoler. Den første delen var preget av sterke farger som gul, mintgrønn, lyserød, beige, hvitt og sort. Det var stor fokus på lårkorte lag-på-lag kjoler, korte shortser, lange kjoler, korte jakker og herlige silketopper.

Salongkjolene var utrolig flotte og vakre, alle i duse farger som sand, beige og hvitt - med en tvist av neongult tyll. Pyntet med blomster og tyll, corsagedetaljer og strutteskjørt, utgjorde de en flott avslutning på et vakkert show.

Plaggene var delikate og feminine - og fargesammensetningen var inspirert av Mallorcas middelhavsfarger (hvor Malene har bosatt seg) som blått, sand og rosa.

Malene satser også stort på accessoirer, noe som var tydelig med den ene modellen etter den andre iført tilbehør som vesker, halskjeder, hansker, gladiatoraktige sko.

Du kan se video fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.tv
Du kan se bilder fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.com

Mer om Moteuker? Motta Costumes nyhetsbrev