Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Noir Spring/Summer 09 © Sacha Maric

Sniktitt fra moteuken i København

Costume er på moteuken i København. Se bilder fra Noir, Stine Goya og Ann-Sofie Back.

Moteuken i København er i full gang. Costume er selvfølgelig tilstede og guider deg gjennom høydepunktene.

Noir

Iført cowboyboots spradet vårens Noir-modeller ut i 80-tallsinspirerte kreasjoner. Alt fra glitrende dressjakker, åletrange skinnbukser og fjærdetaljer var å se.

Noir var en herlig miks av det rå og dramatiske i møte med det sarte og skjøre. Kontrastene balanserte mellom flagrende chiffonplagg i duse gråtoner og en stram, androgyn look. Noir sparte heller ikke på skinnplaggene, og kort mc-inspirerte jakker i både elfenbenshvit og sort skinn ble vist.

Til den dramatiske visningen hadde Noir fløyet inn flere toppmodeller, deriblant Iekliene Stange.

Ann-Sofie Back

Moteuken i København åpnet med svenske Ann-Sofie Back. Modellene var iført plagg i gråttoner og duse pasteller. Silhuetten var kroppsnær med draperte kjoler og klassiske minikjoler. Oversizede dressjakker over chiffonkjoler, løse herreskjorter i silkechiffon og rysjer ga uttrykket et feminint preg med kant.

De petroliumsfargede skinnplaggene med frynser var høydepunkter.

Stine Goya
I striregnet spradet Stine Goyas modeller opp på et podiet som lignet en miniatyrby. De små boligblokkene i solblekede toner gikk igjen som print på flere av plaggene og satt et humoristisk preg på kolleksjonen.

Med et nikk til de late sommerdagene på 80-tallet bar modellene slappe haremsbukser i silke, løse buksedresser og asymmetriske snitt. Fersken, gult, dus orange og blåtoner og et touch av plagg i paljetter i både sølv og gull gjør Stine Goyas sommer frisk og forførende.

Du kan se video fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.tv Du kan se bilder fra alle visningene på www.copenhagenfashionweek.com

Mer om Moteuker? Motta Costumes nyhetsbrev