Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Bulls

Olsen-tvillingene gir ut bok

Mary-Kate og Ashley har levd et liv de fleste bare kan drømme om. Nå kan du bli med bak kulissene i tvillingenes spennende verden.

Mary-Kate og Ashley Olsen har mange jern i ilden for tiden. Ikke nok med at søstrene nylig har startet opp kolleksjoner med smykker og sko, samt lansert en herrelinje under sitt eget merke, men nå gir de også ut bok. Boken som har fått navnet Influence, handler om menneskene som har påvirket jentene gjennom deres allerede lange karriere, som forøvrig startet da tvillingene bare var ni måneder. Diane Von Furstenberg, Karl Lagerfeld og Terry Richardson er bare noen av de kjente menneskene vi får møte i søstrenes coffee-table-bok, og i tillegg inneholder den eksklusive fotografier av tvillingene.

  • Mary-Kate og jeg har fylt Influence med de mest interessante, utfordrende, kreative menneskene vi kjenner - de menneskene som har bidratt til å bane vei for oss og vår generasjon, sier Ashley Olsen om den nye boken.

Influence kan kjøpes på amazon.com for ca. 162 kroner, så løp og kjøp om du vil la deg påvirke av de suksessfulle søstrene.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev