Se Tommy Hilfiger-visningen Live


© Anna Stokland

Se Tommy Hilfiger-visningen live

For første gang viser Tommy Hilfiger i Milano - vi er på plass og streamer visningen direkte fra den italienske motemetropolen!

25. februar 2018 av Sonia Uppal

Du husker vel da Gigi Hadid åpnet Tommy Hilfigers spektakulære visning under under London Fashion Week forrige sesong? TOMMYNOW ROCKSIRCUS var ikke til å unngå på sosiale medier, da det så ut som om hele motebransjen var samlet under ett tak, med stjerner som Arizona Muse, Daisy Lowe, Lara Stone, Lottie Moss og Poppy Delevingne på første rad.

Selv om The American Dream alltid har vært i DNA-et til designeren, har han overrasket med nye lokasjoner de siste sesongene. Først i Los Angeles og London - og nå i Milano.

– Hold deg fast. Dette blir motehusets mest underholdende visningen til nå, lover designeren i en pressemelding. 

Gigi Hadid
Sniktitt fra den siste kolleksjone til Gigi for Tommy Hilfiger. © Tommy Hilfiger

Kolleksjonen som går under TOMMYNOW er Tommys capsule-kolleksjon, med Gigi i spissen for aller siste gang. Kolleksjonen er inspirert av supermodellens egne uanstrengte stil kombinert med designerens kjærlighet for motorsport med detaljer som grafiske mønstre og broderte fartslogoer. 

Sammen med vår sjefredaktør Kine Hartz som er til stede i Milano, og resten av moteeliten kan du se showet til Tommy Hilfiger fra første rad. Du kan også kjøpe klærne i butikk og på nett rett etter visningen, fremfor å vente et halvt år.

Ta plass på første rad, og følg visningen (søndag 25.februar) kl. 20 i kveld.

Kanskje du også er interessert i...