Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Den kledelige panamahatten piffer opp den tilbakelente t-skjortekjolen til Rachel Bilson. © Bulls

Sesongens hotteste tilbehør

Kraftige, iøynefallende halskjeder, panamahatten og dekorerte sko. Sommerens tilbehør skal synes!

Denne våren og sommeren er det stort fokus på tilbehør, og det er mye å glede seg til - blant annet dekorerte sko, kraftige halskjeder og kule hatter.
Kraftige og iøynefallende halskjeder
Halskjedene har denne sesongen for alvor erstattet it-vesken, og blir en av de viktigste tendensene når vi går mot lysere tider. Nøkkelordene er oversized, iøynefallende og dominerende med masse detaljer og små finesser.
Dekorerte sko
Det er stor fokus på skoene denne våren og sommeren. Skoene skal ha karakter, og de skal kunne løfte og oppgradere et antrekk. De kule pumpsene, stilettene og sandalene skal være dekorert med alt fra steiner, nagler, perler og paljetter til mønstre og skulpturelle hæler.

Panamahatten
Den kule og legendariske panamahatten har fått et skikkelig comeback denne sesongen. Generelt er det stor fokus på forskjellige hodeplagg denne sommeren. Panamahatten kan brukes sammen med et tilbakelent hverdagsantrekk, men også sette kant på et festantrekk.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev