© Bulls

Slik kler du deg i blomstermønster

Roser, peoner, markblomster og tulipaner blomstrer om kapp i sommersolen og utgjør sesongens mest frodige trend. Slik tar du i bruk den fargerike floraen.

Luksusbohemen fra 70-tallet er tilbake med store gullsmykker og viltvoksende blomstermønstre på flagrende chiffon. Dyrk romantikken med tresko og fletter i håret, eller få en rampete og mer androgyn stil med flate sko og en avslappet denimjakke.

Det finnes mange måter å kle seg i blomstermønster denne sesongen - slik gjør du det:

- Småblomstrete, tynne materialer er i utgangspunktet veldig feminint, så la tilbehør gjøre stilen mer androgyn. En sixpence, flate sko med strømper i og en slitt olajakke skaper en fin kontrast.

- Kombiner gjerne forskjellige blomstermønstre i samme antrekk, men hold deg til samme fargetone for å skape harmoni i antrekket.

- Bruk store gullsmykker som øredobber, halskjeder og armbånd for å få et mer glamorøst snev over bohemstilen.

- Ikke vær redd for å blande forskjellige mønstre og materialkvaliteter. Chiffon og silke ser fantastisk ut kombinert med grovere materialer.

- Pynt antrekket opp eller ned ved hjelp av sko. Flate sandaler med skinnreimer passer godt til en gulvlang blomsterkjole på hagefester og på jobb.

- Løst hår og naturlig makeup ser sommerfriskt ut sammen med florlette materialer. Bohemstilen skal helst se litt tilfeldig ut.