modell søstre iris lie sophia lie
© Renate Torseth/Pudder Agency

Sophia og Iris Lie i tykt og tynt

Iris Lie forteller at Sophia alltid har inspirert henne til å være en bedre versjon av seg selv. Les intervjuet med søskenparet som i dag deler samme yrkestittel!

SOPHIA (30) OM IRIS (20).

– Da jeg fikk vite at jeg skulle få en lillesøster, var jeg svært kritisk. Det forandret seg sekundet Iris kom til verden. Selv om det er ti år mellom oss, merker vi aldersforskjellen mindre for hver dag, og nå deler vi erfaringer på en ny måte.

Hudpleietips: 3 gode oljerens vi elsker!

– Søskenkjærlighet er ubetinget kjærlighet. Det er partnerskap, en lekekamerat og en samtalepartner som alltid vil svare ærlig, arrestere deg, og samtidig gi deg konstruktiv kritikk med kjærlige intensjoner.

– Vi er veldig ulike i både personlighet og utseende. Det var en periode hvor vi lignet, men nå føler jeg vi har sklidd fra hverandre utseendemessig. Iris er en mer introvert type, mens jeg er det motsatte – forskjellene våre balanserer forholdet vårt. Iris er femme fatale, mens jeg er surfer girl når det kommer til jobbstil.

modell sophia iris lie
© Renate Torseth/Pudder Agency

– Vi krangler ikke mye, men vi hadde et stort oppgjør da Iris gikk inn i ungdomstiden. Jeg var en storesøster som høstet gode frukter fra en hjelpsom lillesøster, som var villig til å gjøre alt – men en dag var det nok. Jeg må også nevne at Iris har stjålet mye klær fra meg i oppveksten, faktisk så mye at jeg holdt på å bli sprø. Hun har vel egentlig aldri sluttet med det.

BESTE MINNE

– Mitt beste barndomsminne er sommerferiene på hytta. Vi satte opp teaterforestillinger og kledde oss ut, lagde drakter og sminket oss. Iris var en levende dukke jeg kunne kle opp i alt mulig, og hun elsket det.

modell iris og sophia lie
© Renate Torseth/Pudder Agency

IRIS OM SOPHIA

– Sophia er den mest omtenksomme personen jeg kjenner. Hun har alltid inspirert meg til å være en bedre versjon av meg selv, og hun hjelper alle rundt seg. I tillegg er hun en helsefreak og en treningsnarkoman, noe som ofte smitter over.

– Søskenkjærlighet for meg er det å ville det beste for den andre uansett om man driter seg ut og krangler.

Vårnyheter: 10 kjoler du kommer til å elske!

– Sophia er superenergisk og har et snev av ADHD. I tillegg er hun blond og «babete», med et glimt i øyet. Hun hjelper og inspirerer alle rundt seg, og har spesielt vært til stede for mor de siste årene, da hun har hatt flere kreftbehandlinger.

modell iris sophia lie
© Renate Torseth/Pudder Agency

BESTE MINNE

– Et morsomt barndomsminne var da Sophia tok med mormor og meg på spontantur til Bahamas i privatfly. Med på turen var også Orlando Bloom og Miranda Kerr. For en 13-åring var det ganske surrealistisk å henge i seilbåt med mister Pirates of the Caribbean.

Rød løper: Se den nydelige kjolen til Sophia Lie!

– Sophias klesskap består av farger, eksentriske jakker, kjoler og paljetter. Det siste jeg lånte av henne var et par øredobber fra 80-tallet, som hun kjøpte i en vintagebutikk i London.

LÆRDOM

– Det viktigste storesøsteren min har lært meg er å ha troen på meg selv, og at du klarer det meste om du bare vil.

Se video fra covershooten, ogles om søskenforholdet til Darja og Katarina Barannik.