Pakkeliste: Skjønnehetsproduktene du må ha med på storbyferie

Ferien nærmer seg med stormskritt, og vi har pakkelisten og kofferten klar. Her er våre anbefalinger til hva du bør pakke med deg!

Paris, Milano, New York eller Sydney, here we come! Til den perfekte storbyferien pakker du med litt praktiske toalettsaker, og litt glamour. Her er våre beste pakketips: 

Fuktspray

De små praktiske vannsprayene føles som ren luksus når du er blitt stram i maska under flyturen, og trenger en oppkvikker etter timesvis med vandring i gater og butikker.

Cactus Flower Hydrating Face Mist, 135 kr. 

Solkrem

For byturen er den matte solkremen praktisk å bruke under sminke, og helt fantastisk å bruke alene. Den inneholder organiske og uorganiske solfiltre som sørger for at du ikke blir hvit i huden etter påføring, og balanserer fuktighetsnivået. Finnes også med farge.

Sun C fra Nimue, 400 kr.


Pudder

En must-have til storbyferie er en fin shimmerbrick. Du kan bruke alle fargene sammen, eller hver for en for litt ekstra glød til ansiktet.

FourEver Bronzing Powder fra Elizabeth Arden, 355 kr. 

Lipgloss

Sommerstid er lipgloss-tid, og fersken farger gjør seg alltid fint til solkysset hud.

Juicy Shaker fra Lancome, 195 kr. 

Saltvannspray

Til det kule sommerhåret, er en saltvannspray som gir god hold den enkleste måten å få litt tekstur og fasong på null tid.

Saltvannspray Rock Away fra R+Co, 279 kr.


Parfyme

Sommer er tiden for friske, deilige parfymer. Den perfekte parfymen er lett, frisk og oppløftende for humøret, lik denne.

Mon Paris Eau de Toilet fra Yves Saint Laurent, 890 kr.

Parfyme miniguide: Slik velger du riktig parfyme

Maskara

Pakk med favorittmaskaren din, og du trenger nesten ikke mer sminke. 

Lash Queen Perfekt Black fra Helena Rubinstein, 315 kr.

Reisefeber: Risør, Santorini, eller Marokko? Se våre beste anbefalinger.

Sminkefjerner og rens

Mulitprodukter er smart å pakke med for å minimere vekten på baggasjen. Milde servietter som fjerner sminke er lurt å pakke med, samtidig som de kan brukes til å friske opp hender og armhuler, og dufter fantastisk.

Take it Away fra Estèe Lauder, 290 kr. 

Maske

Storbyer med masse forurensning og livlig natteliv kan slite på huden. Pakk med deg favorittmasken din som tilfører huden fuktighet, og unn deg liten spatid etter du har kommet ut av dusjen.

Radiant Glow Express fra Sisley, 865 kr.


Kanskje du også er interessert i...