Kle deg i vinterblomster

Selv om sommeren er forbi bugner det fortsatt med blomster på catwalken.

21. oktober 2008 av Siri Gunnheim

Et stort antall designere har kastet seg på blomstertrenden denne sesongen. Hos Kenzo fikk vi se tredimensjonale blomster, mens det hos Michael Kors er aquarelinspirerte mønstre som gjelder. Store eller små blomster, fargerikt eller ensfarget mønster, uttrykket varierer, så her er det bare å velge og vrake.

Det er spesielt blomstermønstrede kjoler som er et must i høst. Og det at det er kaldt her i nord er ingen hindring. På kjølige dager kan kjolen kombineres med strømpebukser - gjerne med mønster for en avantgarde look, eller velg en svart for å få frem mønsteret i kjolen. En enkel pologenser eller T-skjorte kan også brukes under kjolen for et røft uttrykk. Slenger du i tillegg skinnjakken over antrekket og kombinerer med sesongens hippe boots er den rocka stilen i boks.

Skal du på fest kan den blomstrete kjolen brukes med en stilig kåpe over, og et par høye heler vil straks gjøre stilen feminin. Blir dette for sukkersøtt, kan blomsterkjolen kombineres vel så bra med flate sko.

Velg gjerne plagg med blomstermønster i sterke farger - som for eksempel gylne høsttoner. Ønsker du et mer kjølig og dempet uttrykk kan du gå for et mønster med mørk bakgrunn.

 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...