Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Runde briller hos Paul Smith © costume.no

Vårens kuleste tilbehør

Sesongens accessoirer er mer fantasifulle enn noen gang.

Runde briller

Tenk John Lennon møter Kurt Cobain. Runde solbriller i plast er en stor hit denne våren - og gjerne i hvitt. Både Marni og Christian Dior har laget en versjon i hvit plast, mens Paul Smith har valgt sorte rammer med gjennomsiktig eller farget glass. Brillene leder tankene hen til fortidens kunstnere og intellektuelle, i tråd med sesongens kunstneriske referanser.
Gladiatorsandaler

Gladiatorsandalene er til stede også denne våren i alle farger, lengder og høyder. Balenciaga har den råeste, som finnes i en flat og høyhælt versjon. Den er laget i flettet skinn og går enten over ankelen eller helt opp til kneet. Det fine detaljarbeidet gjør at prisen overgår skobudsjettet til de fleste, men du finner etterlikninger i kjedebutikkene.
Knallfarger

Vekk med sort og grått. Inn med blått, gult, grønt, rosa, gult, oransje og rødt. Våren og sommeren står i fargenes tegn, fra neon via pasteller til klare signalfarger. Balenciagas vesker har fått storblomstrede mønstre, mens Marc Jacobs´ quiltede vesker finnes i et hav av farger og kombinasjoner som lavendel, oransje, blå og rosa. Også Louis Vuitton og Dolce & Gabbana er i det fargeglade hjørnet denne våren. Bland gjerne sko og vesker i ulike farger, det samme gjelder armbånd, strømper og skjerf. Miks sterke farger med pastellfargede plagg eller la de fargerike accessoirene stå i fokus ved å bruke dem til en hvit sommerkjole.

Stjerner

Stjerner er det store motivet nå. Det gjelder alt fra smykker og belter til skjerf og ballerinasko. Yves Saint Laurent har laget et smykke med flerfargede kjempestjerner i pleksiglass som ligner en krage når du bruker det til en t-skjorte. Chanel hyller USA i sin kolleksjon og blander stjerner med motehusets klassiske logo i smykker og kjedebelter.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev