Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Etro © costume.no

Vårens nøkkelplagg

Chinosbukse, lange kjole, miniskjørt og rysjetopp er gode investeringer. Se hvordan du styler dem best.

Chinosbukse

Opprullede, myke chinos er det beste alternativet til jeansen i vår.

*Rull opp buksen til rett under det bredeste punktet på leggen. Plagget skal understreke en avslappet stil, så unngå de tettsittende med press og sørg for at de smalner inn litt i bena.

*Buksen skal sitte løst og får gjerne ha lavt liv og legg i fronten. Bruk den med en løs topp for å unngå 80-tallslooken.

*Sats på myke materialer som bomull, poplin og linblandinger når du velger din chinos.

Tips: En oversized dressjakke strammer opp og gir slappe chinos en maskulin vri.

Lang kjole

70-tallet er i vinden og du feirer det best med en lang kjole.

*Fotside kjoler fungerer godt til både platåsko og flate sandaler. Sørg imidlertid for at kjolelengden hviler på foten, slik at du får en lengst mulig silhuett.

*Sesongens lange kjoler kommer med utringninger som viser mye hud. Bruk tynne chiffontopper, bomullstunikaer og singleter under for å få en spennende lag-på-lag-effekt.

*Vårens kjoler skal være flommende, så velg en med god vidde i skjørtet og i sesongens heteste fasong - empireliv.

Tips: En kjole med fargerike grafiske print eller kunstnerisk batikk kan med hell gjøres mindre glamorøs ved å ta en safariinspirert vest eller en uniformsjakke over.

Miniskjørt

Kort skal det være, og med vipp og volum.

*Velg et skjørt som er konstruert i flere lag og i et lett materiale - slik at du får volum. Materialer som vasket silke, chiffon og organza passer godt.

*Skjørtet skal vippe utover denne sesongen, og ikke innover som ballongskjørtet.

*Sett fokus på midjen ved å bruke et belte eller velg et skjørt med høy linning. Tettsittende topper passer godt til, men det gjør også bluser med volum som puttes nedi.

Tips: En smal herrevest og lange skjerf gjør silhuetten lengre, og gir et pikeaktig skjørt mer grungepreg.

Rysjebluse

La deg forføre av flørtende rysjer i vår

*Rysjer er flott for å forstørre en liten byste eller skape brede skuldre. Unngå volum på resten av plagget eller hold armene bare, slik at du ikke drukner i rysjer.

*Velg delikate materialer som silke, sateng eller chiffon for å skape en luftig følelse.

*Synes du rysjer kan bli voldsomt kan det være fint å velge et plagg uten mønster, med små rysjer og i en mørkere farge.

Tips: Rysjer er superfeminint og tilfører antrekket et sexy snev. Vær nøye når du velger tilhørende plagg og farger slik at det ikke blir vulgært.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev