Dette ønsker vi oss denne julen

Vi har samlet årets beste beauty-sett

Snart desember, snart advent og snart jul. Det er på tide å planlegge hva du skal gi dine nære i julegave, og hva du selv ønsker deg. Og hva er vel bedre nå som mørket har senket seg enn å sette på litt rolig musikk, lage deg en kopp kakao og starte på årets ønskeliste? Vi har tjuvstartet for deg, og samlet tre favoritt gavesett innen beauty.

Fin på håret

Høyt på listen står hårprodukter fra ghd, spesielt årets limited edition ghd Desire Deluxe gavesett. Pakken består av ghd platinum+™ SMART styler og ghd helios™ profesjonell hårføner i en luksuriøs innpakning inspirert av edle metaller og juveler. Bestselgende profesjonelle verktøy som er bra for håret og gir håret mer glans, nå i en ettertraktet fargepalett med dyp smaragd, og fløyelsmyke etuier.

GHD Deluxe Limited Edition koster 4499 kroner. Bestill din ghd Desire Deluxe her.

Ekstra glød

Vi elsker hårproduktene fra Sebastian Professional, og gleder oss over deres Dark Oil​ Xmas Box Gift Set. Et magisk gavesett til deg som vil skinne litt ekstra. Gavesettet inneholder tre bestselgende produkter, Dark Oil Lightweight Shampoo (250ml), Dark Oil Lightweight Hair Conditioner (250ml) og Professional Dark Oil (30ml). En trio som rengjør i dybden, gir håret fylde og glans uten å tynge håret og sørger for et silkemykt resultat.

Sebastian Xmas Box koster 455 kroner, og fåes kjøpt i utvalgte salonger og nettsider.

Festlige negler

Det er sesongen for å feire, og prikken over i-en til årets mange festantrekk er fargerike negler. OPI lanserte nylig deres Celebration Collection med 15 limited edition nyanser som både glitrer og smeller av farge. En perfekt gave å gi bort, eller unne deg selv. Kolleksjonen er Inspirert av LA, med deilige farger fra snøhvit, nyanser av rosa, lilla og blått, samt glitrende paljetter og metall. For ikke å nevne vår favoritt og en kommende klassiker Paint the Tinseltown Red. En skimrende rød med fargespill av oransje og rosa, klassisk med en liten tvist.

Alle 15 fargene kan fåes i GelColor, Infinite Shine og Nail Lacquer. Celebration Collection Nail Lacquers selges for 199 kroner og Infinite Shine selges for 235 kroner i profesjonelle salonger og utvalgte utsalgssteder. GelColor er kun en profesjonell service i salongen.