Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Bobbi Brown © costume.no

Få Bobbi Browns guide til skjønnhet

Bobbi Brown lover at hvis du følger disse 10 stegene så får du et perfekt resultat.

1. CONCEALER
Du får det mest naturlige resultatet ved å velge concealer, foundation og pudder i en gulaktig nyanse - dette fordi alle hudtyper har en gul undertone. Når en farge passer perfekt til huden vil den legge seg nærmest usynlig på huden.

For å lysne de mørke ringene legger du concealer under øyet opp til vippekanten og opp til innerste øyenkrok med en concealer-børste. Ton den ut ved å klappe huden med fingrene.

2. FOUNDATION
Finn den riktige fargen ved å legge et par forskjellige muligheter langs kjeven og sjekk fargen i dagslys. Fargen som nesten forsvinner er den riktige. Bruk en svamp eller fingrene og legg foundation kun der hvor huden trenger å bli mer jevn (ofte omkring nese og munn). Ønsker du full dekning er det lurt å tone ut foundationen med en børste.
3. PUDDER
Vær nøye med å velge en farge som passer til huden, men husk at pudder ikke er nødvendig på alle. Hvis huden føles tørr så børst kun pudder omkring nesen og i pannen - den berømte t-sonen.

4. ROUGE
Smil og børst rouge i en nøytral farge på kinnbena. Ton ut fargen oppover mot hårgrensen, men la børstestrøkene gå nedover.

Du får et mer holdbart resultat ved å legge en mer livlig farge (kun på kinneplet) over den nøytrale fargen. For ekstra glød - børst på litt shimmer på kinnbena.
5. LEPPESTIFT
Begynn med rene, glatte lepper. Hvis det trengs bør du eksfoliere leppene med en fuktig klut eller tannbørste. Nøytrale farger og gloss kan legges direkte på leppene, men bruk en pensel til mørkere og friskere farger som krever mer presisjon.

6. LIPLINER
Tegn opp leppene med en lipliner for å markere leppene på en naturlig måte og forhindre at leppestiften flyter ut.

7. ØYENBRYN
Bruk en pinsett og napp ut viltvoksende hår mellom og under brynene. Legg farge på brynene med en børste i lette streif - begynn fra den innerste kanten og følg brynets naturlige form. Fargen på brynene skal stemme med din naturlige hårfarge.

8. ØYENSKYGGE
Legg på øyenskygge i en lys farge fra vippekant til øyenbrynsbenet. Børst på en skygge i en medium farge fra vippekant opp til globallinjen.

9. KAJAL
Tegn kajalen langs den øverste vippekanten med en mørk farge, deretter ser du etter om det er noen mellomrom du har glemt som må fylles ut. Ønsker du også kajal langs den nederste vippekanten så sørg for at de to strekene møtes ved øyets ytterkant.

10. MASKARA
Velg en maskara som passer til dine behov og den effekten du ønsker. Sort maskara gir størst effekt, mens brun gir et mykere resultat. En volummaskara er perfekt til tynne vipper, mens du fremhever vippene ved å velge en formel som forlenger. Vannfast maskara er et godt valg hvis du ønsker et holdbart resultat.

Hold maskarabørsten vannrett og børst fra vipperot til spiss. Rull skaftet mens du børster utover for å skille vippene og forebygge klumper.
Bruk alltid en vippetang før du påfører maskaraen, gjør du det etterpå kan vippene brekke.

Mer om Skjønnhet? Motta Costumes nyhetsbrev