© Bulls

Få vakre lepper på 1-2-3

Få en vakker trutmunn ved å følge disse enkle trinnene.

Slik får du perfekte lepper:
1.
Forbered leppene med en fuktighetsgivende leppepomade. Dette vil hjelpe deg med å holde leppene myke og fuktige slik at det blir enkelt å påføre leppestift. Tegn opp leppene med en leppeblyant, som forhindrer at leppestiften "renner" ut til linjene rundt munnen. Leppeblyanten bør matche fargen på leppestiften.

2. Når du tegner opp leppene, følg de naturlige linjene og ikke prøv å gjøre leppene større eller mindre. Start på toppen av leppene - i midten, hvor det er en v-form - og marker underleppen på midten. Bruk korte strøk for å markere resten av leppene. Fyll gjerne inn resten av leppene også. Det vil hjelpe leppestiften til å vare lenger.

3. Bruk alltid en leppepensel til å påføre leppestift. Det ser mer profesjonelt ut og hjelper deg med å få fargen til å sitte bedre på leppene. Når du er ferdig, trykk leppene mot litt papir for å få bort overflødig farge.

4. For å få en skikkelig trutmunn, avslutt med et lag med klar lipgloss på midten av leppene. Du kan også tilføre litt glitrende øyeskygge på leppene.

5. For en ordentlig festlook kan du påføre litt highlighter eller shimmer i amorbuen.