Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Mange drømmer om myke, flotte krøller som supermodell Gisele Bündchen. © Bulls

Få hår som en supermodell

Drømmer du om lange, myke og forførende lokker? Vi gir deg tipsene.

Sjampo og mousse
Vask håret ditt med en sjampo for volum, og unngå gjerne balsam - dette kan få håret ditt til å falle sammen. Fordel en god mousse i vått hår som ikke gjør håret stivt.

Føn håret ut fra en midtskill, men uten å gre for mye i det underveis. Føn eventuelt håret med hodet vendt nedover, slik at det kommer så mye volum i håret som mulig.

Krølltang eller stylingjern
Når håret er helt tørt kan du bruke en krølltang eller et stylingjern. Du kan gjerne bruke en vanlig krølltang, men la være å bruke selve tangen og snurr heller litt hår - cirka tre centimeter bred - rundt krølltangen fra bunn til spiss og deretter hold håret fast. Du kan bruke bomullshansker fra apoteket, slik at du ikke brenner fingrene. Håret må kun ligge i et lag i en spiralform, og du skal holde håret til det er gjennomvarmt. Slik fortsetter du med hele håret, og la det gjerne være litt hår mellom hodebunnen og krøllene. Det gir en 70-tallslook som er veldig trendy akkurat nå.

Hårlakk
Gi krøllene en omgang med hårlakk, og la dem være til de er helt kjølet ned. Gre krøllene lett igjennom, og slutt eventuelt med enda litt hårlakk. Hårlakk gjør samme nytten som hårspray, men gir sterkere hold da det danner en kraftigere film.

Viktig å huske på
- Gre igjennom krøllene. Gjør du ikke det så får du oppdelte prinsessekrøller. Sats heller på en naturlig look.
- Bruk aldri voks i krøllene dine. Det tynger håret, og kan få det til å se fett ut.

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev