Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nicole Richie pynter de myke lokkene med et hårbånd i sølv. © Bulls

Slik får du naturlige lokker

Tilfeldig, naturlig og feminint. Den store tendensen denne våren er den løse og sexy frisyren.

De løse, naturlige og feminine krøllene ble sett hos flere designere, blant annet Alessandro Dell'Acqua og Anna Sui. De viktigste nøkkelordene for denne tendensen er at håret skal heller se naturlig enn stylet ut, og at du kan komme langt med et par volumprodukter og et stylingjern.
Slik gjør du det:
1. Vask håret med en volumsjampo og gi spissene en dyptgående kur et par ganger i måneden.
2. Børst håret godt igjennom og spray i et produkt som løfter røttene fra hodebunnen når håret er håndkletørt. Tørk deretter håret med en hårføner mens du har hodet opp ned. Konsentrer varmen fra hårføneren inn mot hårrøttene slik at du skaper et løft.
3. Bruk en volum- eller saltvannsspray i lengdene, og klem det inn i håret med hendene mens du tørker det. På den måten får du en lett bevegelse i resten av håret.
4. Du kan også bruke et stylingjern og lage små, myke knekk i noen av lengdene fra øret og ned. Slik får du en mer tilfeldig look.
5. Benytt deg av et hårpudder eller en tørrsjampos fantastiske egenskaper, og påfør den i hårrøttene. Bruk et teksturprodukt i lengdene for en rotete og kul effekt.

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev