30 skjønnhetsprodukter til ferien

Vannfast maskara, solkrem og UV-beskyttende hårprodukter. Vi hjelper deg med å pakke toalettmappen til sommerferien!

© costume.no
1 / 27

Vannfast maskara, solkrem og UV-beskyttende hårprodukter. Vi hjelper deg med å pakke toalettmappen til sommerferien!

© costume.no
2 / 27

Etter soling er det viktig å kjøle ned huden og holde på den naturlige fuktighetsbalansen i huden.

After Sun Mask fra Isun, 460 kr.

© costume.no
3 / 27

I år lanserte Carita en ny serie med solbeskyttelse produkter. Det patenterte sun-adapt-komplekset aktiverer hudens naturlige pigmenteringsprosess og balanserer distribusjonen av melanin slik at hudfargen blir jevn og fin. I tillegg stimulerer den hudens naturlige forsvarssystem og beskytter mot UV-stråling.

Sun Cream for Face Anti-Wrinkle Firmness SPF 50 fra Carita, 1.289 kr.

© costume.no
4 / 27

De nye produktene fra René Furterer er basert på soyabønneekstrakter som beskytter farget hår. Balsamsprayen er perfekt beskyttelse mot sol og saltvann for deg som ønsker å bevare hårfargen så lenge som mulig.

Okara Leave-In Conditioner Spray fra René Furterer, 259 kr.

© costume.no
5 / 27

Ved å innta to spiseskjeer rød palmeolje daglig kan du bidra til å få en jevn brunfarge som varer lenge. Rød palmeolje inneholder ti ganger mer betakarotener enn gulrøtter.

Aman Prana Red Palm Oil, 159 kr.

© costume.no
6 / 27

Gi neglene dine, både på hender og føtter, en rask oppgradering ved å legge en delikat farge på neglene. Legg to lag med neglelakk og avslutt med et lag glinsende overlakk. Velg gjerne sommerens brune it-farge, nr. 505 Particulière fra Chanel.

Neglelakk i fargen 505 Particulière fra Chanel, 210 kr.

© costume.no
7 / 27

Denne sesongen serverer Mac en delikat makeup-kolleksjon som er som skapt for å brukes på stranden. Legg denne highlighteren på kinnbein, tinning og haken med en myk pudderbørste.

Highlight Powder fra Mac, 255 kr.

© costume.no
8 / 27

Om våren og sommeren bør man alltid bruke en solkrem eller en dagkrem med solfaktor når man oppholder seg ute. Påfør solkremen 20 minutter før du skal ut i solen, og pass på at du bruker en krem som beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. Solfiltrene holder ikke hele dagen, så det er viktig å smøre seg på nytt - og på nytt.

Urban Environment UV Protection Cream SPF 30 fra Shiseido, 330 kr.

© costume.no
9 / 27

Det er lett å glemme leppene når man steker seg på stranden, men husk at de også trenger fuktighet, solbeskyttelse og pleie.

Lip Balm fra La Mer, 410 kr.

© costume.no
10 / 27

Denne skimrende bodylotionen fra Estée Lauder inspirerer til tropiske fester på stranden. Kokos, amber, sedertre og vanilje gir nemlig en sensuell duft av sol og sommer.

Bronze Goddess Luminous Body Lotion fra Estée Lauder, 325 kr.

© costume.no
11 / 27

Korallfarget neglelakk er en deilig sommerfarge som passer perfekt til solkysset hud.

Neglelakk fra Creative, 159 kr.

© costume.no
12 / 27

Den klassiske Eight Hour-salven er et must i feriekofferten. Den beskytter, roer ned, pleier og fukter huden, har betennelseshemmende egenskaper, og avkjøler og virker helende på små brannsår, solbrenthet, kutt og irritert hud.

Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden, 305 kr.

© costume.no
13 / 27

Dette ansikts- og kroppspudderet er et fint alternativ hvis du ønsker å beskytte deg mot både UVA- og UVB-stråler. Pulveret består av naturlige ingredienser som nærer og beroliger huden, er vannavstøtende og har solfaktor 30.

Powder-Me fra Jane Iredale, 455 kr.

© costume.no
14 / 27

En god og næringsrik fuktighetskrem for ansiktet er viktig etter en dag i solen. Det roer ned huden og opprettholder fuktighetsbalansen i huden.

Hydra Life Crème Confort Pro-Jeunesse fra Dior, 490 kr.

© costume.no
15 / 27

Amla-C Plus-tabletter inneholder C-vitaminer som beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. C-vitaminer stimulerer i tillegg dannelsen av collagen, forebygger pigmentflekker og gir en jevn brunfarge.

Amla-C Plus fra Pure Planet, 284 kr.

© costume.no
16 / 27

Sitrusnoter som appelsin, appelsinblomster og grapefrukt gjør denne duften forfriskende for både kropp og sinn. Perfekt til svale sommerkvelder!

Eau Vitaminee fra Biotherm, 395 kr.

© costume.no
17 / 27

En spray med solbeskyttelse er viktig for ikke å ødelegge hårfargen.

Sun UV Spray fra SP Professional, 249 kr.

© costume.no
18 / 27

Du kan lett forvandle din vanlige dagkrem eller foundation til sommerens mest uunnværlige produkt. Bare bland i noen dråper gyllen skimmerkrem, og du er sikret en lekker bronsefarget hud.

Mineral Radiance Moisture Tint fra Youngblood, 465 kr.

© costume.no
19 / 27

I takt med at gradene stiger, blir håret vanskeligere å holde blankt. Den høye luftfuktigheten og varmen er med på å åpne hårstråene slik at håret blir porøst og matt. Når du bruker planteoljer i håret, pleier du håret samtidig som du gir det glans.

Stimulating Herbal Hair fra Isun, 290 kr.

© costume.no
20 / 27

Marc Jacobs' Splash-serie er perfekte hverdagsparfymer denne sommeren. Finn din favoritt blant flere friske og rene dufter som du kan dusje over hele deg.

Marc Jacobs Splash Collection EdT 300 ml. i duftene Grapefrukt, Pear og Basil fra Marc Jacobs, 585 kr.

© costume.no
21 / 27

Et matt solpudder er den raskeste veien til en gyllen hudfarge. Dette pudderet fra Guerlain kan brukes året rundt, takket være de fire fargetonene.

Terracotta 4 Seasons Tailormade Bronzing Powder fra Guerlain, 598 kr.

© costume.no
22 / 27

Porene utvider seg i varmen, og huden føles ofte fetere. Dette kan resultere i at sminken glir lettere av huden og ikke ser så frisk ut som man skulle ønske. Derfor kan det være lurt å bruke en maske som absorberer fett uten å være for hard mot huden.

Red Clay Pore Minimizer fra Amazing Space, 250 kr.

© costume.no
23 / 27

Et trylleprodukt som glatter ut huden, plumper den opp og gir en fin glød. Legg den under makeupkremen og kvelden er reddet.

Gold Illusion Line Filler fra La Prairie, 1.250 kr.

© costume.no
24 / 27

Gi huden en skikkelig vitaminboost med denne nydelige ansiktsmasken fra Dermalogica.

Multivitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica, 570 kr.

© costume.no
25 / 27

En vannfast maskara som holder hele dagen uansett om du bader eller svetter er et must på ferie.

Hypnôse Waterproof Mascara fra Lancôme, 265 kr.

© costume.no
26 / 27

Wella Professionals nye serie Brilliance inneholder fargebevarende virkemidler som svært høye doser antioksidanter, som er med på å forhindre at hårfargen falmer samtidig som de forsterker fargeintensiteten og glansen i håret. Serien er også tilsatt diamantstøv og orkidéekstrakter som etterlater håret velpleid, mykt og fullt av liv. Brilliance-serien kommer ikke i butikk før i oktober.

Brilliance Shampoo, 189 kr., Brilliance Conditioner, 199 kr. og Brilliance Treatment, 222 kr. Alt fra Wella Professionals Care.

© costume.no
27 / 27

Når solen steker er huden til en viss grad selvbeskyttende, men den trenger også hjelp fra solkremer.

Protecting and Moisturising Sun Cream for Face SPF 10 fra Carita, 729 kr.

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev