Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Instagram: @ devwindsor @alexachung

Mirakelkremen kjendisene sverger til

Den kan brukes over hele kroppen – og koster bare litt over hundrelappen!

Skin Food fra Weleda er en klassiker som har vært på markedet i årevis. Da Victoria Beckham ble intervjuet av HELLO! om sine skjønnhetsrutiner, fortalte hun at hun pleier å smøre inn hele kroppen med et tykt lag Skin Food. Andre kjendiser som har nevnt produktet som en av sine favoritter er Rihanna, Helena Christensen, Victoria Beckham, Adele og Erin O'Connor, i følge Dailymall.co.uk.

Den naturlige, fete fuktighetskremen kan brukes over hele kroppen, og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. Her er alt du trenger å vite om mirakelkremen!

Mange bruksområder

Ansiktet: Alexa Chung uttalte i et intervju med Byrdie.co.uk at huden hennes trenger mye fuktighet, og at det er grunnen til at hun bruker nettopp Skin Food i ansiktet. Kremen kan brukes som en primer/base, eller du kan legge et tykt lag og bruke den som en nattmaske. Om du ønsker mer fuktighet og glød kan du blande den med foundation!

Den amerikanske Victoria’s Secret-modellen Devon Windsor pleier å bruke kremen som en pick-me-up når hun har jobbet lange dager, siden hun elsker at den er så tykk og fuktighetsgivende (kilde: Cosmopolitan.com).

Hendene: For ekstra silkemyke og sunne hender kan du smøre dem inn med et tykt lag Skin Food. Ta på et par tynne bomullshansker før du legger deg, og la det sitte over natten. Det samme kan du også gjøre med føttene!

Julia Roberts pleier å smøre inn hendene med kremen etter at hun har gjort oppvasken, og ender også ofte opp med å bruke den på andre tørre områder, i følge InStyle.com.

Lepper: Si farvel til tørre, sprukne lepper med å la Skin Food gjøre jobben. Kremen kan sitte gjennom natten eller påføres flere ganger gjennom dagen.

Neglebånd: Kremen er perfekt til tørre partier, slik som rundt neglebåndene. Når Rihanna skal fikse manikyren sin, pleier hun å legge inn en forespørsel om noen tuber med Skin Food (kilde: InStyle.com).

Naturlige ingredienser

Skin Food fra Weleda inneholder økologisk ringblomst, kamille, rosmarin og vill stemorsblomst som har en legende effekt på huden. Produktet virker harmoniserende på huden og gir masse fuktighet. Weleda har siden 1921 fremstilt ekte og naturlig hudpleie basert på naturlige ingredienser, tilpasset ulike hudtyper - både for kvinner, menn og barn. Produktene er uten syntetiske, hormonforstyrrende eller miljøbelastende stoffer.

Mye for pengene

God hudpleie trenger ikke å være dyrt og eksklusivt, noe kjendisene beviser ved å sverge til en rimelig hudpleieserie. Prisene for Skin Food er 129 kr for 30 ml, og 189 kr for 75 ml. Nå får du 20% rabatt på hele Weleda-serien i nettbutikken Supervital.no, ved å bruke rabattkoden: COSTUME

Rabattkoden er gyldig frem til 1. desember. Produktet kan også kjøpes i Helsekost Faghandel.

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev