© EIR Scandinavia

Så enkelt finner du riktige produkter til din hudtype!

Du trenger ikke å dra til en spesialist for å få en hudanalyse - nå kan du ta det på nett og få tilpasset produkter til din hud.

Har du fått med deg den store nyheten innen skandinavisk hudpleie? EIR er et rykende ferskt hudpleiemerke som passer perfekt til deg som både er opptatt av å velge naturlige ingredienser og mer bærekraftige produkter. Produktene inneholder 94-100% naturlige og mer bærekraftige ingredienser. Det er gode nyheter – både for deg og miljøet!

© EIR Scandinavia

Hudpleie – helt naturlig

Serien består av 9 forskjellige hudpleieprodukter, lip balm og håndkrem. Blant ingrediensene i serien finner du superingredienser som blant annet havre, blåbær, nyperose og multer. Dette er ingredienser som gir både glød og fuktighet til huden din, og er elsket av hudeksperter verden over.

Havre er en ingrediens som har blitt en stor snakkis den siste tiden, og det er ikke uten grunn. Havre inneholder nemlig olje som er rik på omega 3 og vitamin E, som både beroliger og hjelper huden til å finne tilbake til sin naturlige mykhet og tekstur. Oat Face Cream er en nattkrem som egner seg perfekt for tørr og sensitiv hud.

Blåbær er proppet full av antioksidanter. Antioksidanter er med på å bekjempe frie radikaler, og beskytter huden din. Blueberry Face Scrub er en eksfolierende krem som fjerner døde hudceller.

Nyper er naturlig rike på oljer som omega 3 og 6 som bidrar til å gi huden din fuktighet. Rosehip Lip Balm er en pleiende lipbalm som gir myke og glossy lepper.

Multer inneholder vitaminene C, A og E. Disse bidrar til å gjennoppbygge og fornye huden. Cloudberry Peeling er en eksfolierende maske som rengjør og fjerner døde hudceller.

Hele serien selges i EIR sin nettbutikk som du finner her.

© EIR Scandinavia

Hvorfor bør du velge EIR?

Alle produktene inneholder skandinaviske superingredienser – som er gode for både deg og miljøet.

Flertallet av flaskene er laget av bioplast eller resirkulert plast.

Alle pakningene er resirkulerbare (inkludert esken du får produktene levert i).

Produksjonen av produktene er kortreist, og blir produsert i Sverige.

Det er enkelt å få tilpasset produktene til din hud gjennom en hudanalyse du raskt kan ta på deres nettside.

© EIR Scandinavia

Hudanalyse på nett

Synes du det er vanskelig å finne riktige produkter til din hud, og vet ikke helt hvor du skal starte? Mange opplever at det er både dyrt og tidskrevende å dra til en hudpleier for å få gjennomført en hudanalyse.

EIR ønsker å gjøre en forandring på dette, og tilbyr nå en online hudanalyse du kan ta hvor som helst – og når som helst. Hudanalysen er gratis og tar ikke lang tid. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn på nettsiden, laste opp et bilde av deg selv uten sminke og svare på 4 enkle spørsmål.

Hudanalysen leser deretter ansiktet ditt og gir deg en tilbakemelding på:

Glød
Fine linjer
Ujevn hudtone
Urenheter
Blå ringer under øynene

Med tilbakemeldingene fra hudanalysen gir den deg en anbefaling på hvilke produkter du bør bruke i din hudpleierutine.

Klikk deg her for å ta hudanalysen.

© EIR Scandinavia

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for EIR Scandinavia.