sminkebord
Sminkebord:

Dette gjør det lettere å holde orden i sminkesakene.

© Fruugo.no/Getty Images

Shopping: Sminkebord

Drømmer du om ditt perfekte sminkeunivers? Vi har funnet 6 sminkebord som passer for deg som trenger orden!

12. oktober 2018 av Alexandra Sætran

Sminkebord

Sminkejunkie eller ei - vi liker alle å ha orden i sysakene. Et sminkebord kan på mange måter hjelpe deg å holde orden i systemet, og særlig om du bruker litt ekstra tid om morgenen til å ordene deg. Et sted til øyensminke, et til hårprodukter og en egen skuff til bomull og q-tips - gjerne!

Hvor digg er det ikke å ha sitt eget lille univers, hvor man kan sitte i fred og ro og sminke seg til dagens løp? Det er flere fordeler med et sminkebord. Ikke bare hjelper det deg å holde orden, men man kan i tillegg få bedre lys til å legge sminken - og det er et pent møbel i seg selv, om man faktisk gjør litt research og finner et som passer interiøret ellers i huset/leiligheten. Et sminkebord kan egentlig passe inn hvor som helst, men vi anbefaler å finne et sted ved vinduet, slik at du får inn rikelig med dagslys.

sminkebord ikea
Klassisk:

Gå for det klassiske bordet, men lyst treverk og stor speil.

© Ikea

Det klassiske hvite

Ikke overraskende starter jakten på Ikea, og sannelig fant vi et perfekt utgangspunkt som heller ikke koster skjorta. Vi liker at det hører med et stort speil, slik at man slipper å kjøpe det i tillegg. Vil du matche skikkelig, kan du kjøpe en stol i samme kolleksjon. 

Som bildet viser har de valgt å sette sminkebordet ved vinduet, noe det kan være greit å ha i bakhodet. Da får du rikelig med dagslys, noe som er alfa og omega når man skal sminke seg. Husk også på at du bør ha stikkontakter i nærheten om du liker å bruke verktøy til håret, som rettetang og krølltang.

Sminkebord fra Ikea, 1999 kroner

(Størrelse 100x50 cm)

sminkebord marmor
Ellos:

Vi elsker marmor, også når det kommer til sminkebord.

© Ellos

Marmordrøm

Ved første øyekast ser kanskje ikke dette ut som det optimale sminkebordet, men vi kunne ikke unngå å legge elsk på modellen da det kommer i marmor. Hyllen under kan brukes til lagringsplass, og med noen ekstra lagringsbokser kommer du langt. Det viktigste er jo i bunn og grunn at du skal synes det er pent å se på.

Invester i en skrivebordlampe som er fint når du skal sminke deg. I tillegg må du gå til innkjøp av et speil som står stødig. Dette kan gjerne være litt stort, slik at du ser godt når du skal sminke deg og orden hår. 

Sminkebord fra Ellos Home, 1999 kroner

(Strørrelse: bredde 51, dybde 19, høyde 54 cm. Totale mål 130X60, høyde 74 cm)

sminkebord jotex
Jotex:

Gå for gull og tykk bordplate.

© Jotex

Sminkebord i gull

Er du mer av typen som liker den maksimalistiske stilen, kan du gå for en maskulin og tykk bordplate. Dette sminkebordet/skrivebordet er kontrastrikt, moderne og nedtonet, og i tillegg har bordet tre skuffer som gjør det enkelt å holde orden i sakene sine. De smale metallbena gir et flytende inntrykk og kontrasten gjør skrivebordet spennende. 

Alt du trenger er et stort speil du kan montere på veggen over, eller et som står av seg selv på bordplaten.

Sminkebord fra Jotex, 5999 kroner

(Størrelse: høyde: 76 cm, bredde: 160 cm, dyp: 45 cm)

sminkespeil
Fruugo:

Gå for et skikkelig makeupartist-speil.

© Fruugo

Hollywood glam

Har du ikke alltid ønsket deg et sminkeunivers med lamper som gir det perfekte lyset? Nå kan drømmen bli til virkelighet med dette speilet fra Fruugo. Speilet inkluderer 12 x 3W golf ball LED-pærer og har 10 års garanti.

Det du trenger her er et skrivebord, og helst en minimalistisk modell da lysene på speilet gjør mye ut av seg. Finn et sted i leiligheten der du har litt plass rundt, og et sted som ikke forstyrrer andre. Gå også til innkjøp av noen bokser du kan ha sminken i.

Sminkespeil fra Fruugo, 2499 kroner

(Størrelse: H:800 mm x W:600 mm x D:60 mm)

hvitt sminkebord
VidaXL:

Gå for et minimalistisk møbel.

© VidaXL

Minimalistisk

Dette sminkebordet fra VidaXL er både minimalistisk og enkelt - men til gjengjeld kommer det med absolutt alt. Det har hyller, speil og godt med plass. I tillegg kommer modellen i eik om du liker trefarget bedre. Se hva som passer inn med resten av tilbehøret ditt før du går til innkjøp.

Sminkebordet er laget av sponplater med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Hyllene som kommer med gjør så du kan redusere rot på det rommet hvor du velger å plassere bordet. Gå til innkjøp av en stol som matcher eller som gir deg kontraster.

Sminkebord fra VidaXL, 1089 kroner

(Størrelse: 75 x 40 x 141 cm (L x B x H))

stort sminkebord
Franske Møbler:

Gå for et maksimalistisk møbel som har plass til all sminken din.

© Franske Møbler

Maksimalistisk

Har du alt for mange produkter som flyter over kan det være lurt å tenke på at du må ha et sminkebord med god plass. Vi har funnet et perfekt sminkebord som rommer det meste, og som i tillegg kommer med speil. 

Modellen har en hjørneenhet som inkluderer tre speil og fulle LED-lys. Det er også to hyller som du kan fylle med enten parfyme eller kremer etter eget ønske. Er du en virkelig sminkejunkie kommer faktisk dette sminkebordet med støtte til enten mobil eller iPad, som du kan ta i bruk når du ser diverste tutorials via sosiale medier. 

Sminkebord fra Franske Møbler, 3750 kroner

(Størrelse: 111 cm bred x 141 cm høy x 78cm dyp)

Kanskje du også er interessert i...