Calvin Klein er misfornøyd med Kendall Jenner

Designeren kritiserer merkets undertøyskampanje!

21. april 2016 av Amira Høg Daimar og Sonia Uppal

Kendall Jenner, Kim Kardashians lillesøster signerte kontrakt for Victoria's Secret i høst og ble på rekordtid modellen alle ville jobbe med! Nesten alle... Calvin Klein er ikke særlig begeistret for den 20-årige supermodellen. 

Under et foredrag på Savannah College of Art and Design, uttrykte designeren sin utilfredsstilhet med castingen av Kendall Jenner i Calvin Kleins undertøyskampanje.
Designeren, som ikke lenger har fullt ansvar for eget merke, er motstander av motebransjens favorisering av modeller som er populære på sosiale medier.

"Nå velges modeller etter hvor mange følgere de har på Instagram. De blir ikke booket fordi dem representerer essensen av designet", sa Calvin.

Fan av Bieber

Han forteller videre at han ikke forstår nåtidens motebransje, og Kendall Jenners rolle i kampanjen. "Jeg er enig i at hun er en dyktig, ung kvinne, men hun passer absolutt ikke for merkets profil". 

Designeren er dog ikke utilfreds med Justin Bieber. "Jeg er glad for at Justin Bieber er med vår undertøyskampanje, mest fordi han passer så godt inn, ikke fordi han har millioner av følgere."