Dette er nettansvarlig Sonia Uppals feststil


Dette er nettansvarlig Sonia Uppals feststil

Fortsatt ikke funnet noe å ha på deg til julebordet? Costumes nettansvarlig, Sonia Uppal viser hva som gjelder når hun skal på fest!

Årets store festsesong er i gang, og kalenderen er full av avtaler, julefrokoster og førjulsfester. Så da gjelder det å tenke praktisk for å ikke blakke seg helt. Hvilke plagg kan kombineres med garderobeklassikere, og hva kreves for å bli festens fineste. 

Slik blir du julebordklar i lunsjpausen: Vi har vært ute og funnet de perfekte festantrekkene!

– Jeg føler meg alltid finest i kjole, helst en med et sexy snitt, men enkle detaljer slik at jeg kan kline til med lekkert tilbehør og overdådig festminke. Jeg går heller for blonder og fløyel fremfor paljetter og blanke stener når jeg skal sette sammen et festantrekk. Det skal se delikat og feminint ut, og bena skal fremheves i en kjole som stopper over kneet og stiletter som er skyhøye. Leppestiften trenger ikke å være knallrød hvis øyenskyggen er mørk og glitrende. Og når det kommer til parfyme, velger jeg alltid fra øverste hylle - en signaturduft som består av eksklusive oljer som dufter natten lang.

Kjole fra Sandro, 3.999 kr // Øredobber fra Oscar De La Renta, 3.899 kr // Stiletthæler fra Zara, 679 kr // Parfyme fra Memo Paris, hos Gimle parfymeri, 1.600 kr // Leppestift fra Tom Ford, 499 kr // Veske fra ATP Atelier, 6.880 kr.

På utkikk ettter ny festveske? Her er 15 iøynefallende festvesker til under 500 kroner!