Få festens mest intense øyne

Å sette på imiterte øyenvipper er enklere enn du tror.

7. november 2008 av Siri Gunnheim
Kjendisene blir som kjent dollet opp etter alle kunstens regler av profesjonelle stylister, men det er mye du kan gjøre selv for å få en ekte filmstjerne-look. Skal du pynte deg litt ekstra er falske øyenvipper et lurt triks som gir deg et glamorøst utseende.

Det finnes forskjellig typer imiterte vipper - punktvipper, hele vipper, fargede og med forskjellig dekor som glitter og fjær. Bruk vippene for å forsterke et utrykk denne sesongen, men ikke la dem stjele showet. Styr unna dragqueen-looken og ikke overdriv. Kombiner gjerne vippene med sotede øyne for en mystisk eller rocka look, eller hold sminken naturlig og sett fokus på øynene med et par punktvipper. Vær forbredt på at det kan ta litt tid hvis du er nybegynner.

Slik setter du på løsvipper:
1.
Bruk en pinsett til å ta vippene ut av esken.

2. Er det punktvipper som skal settes på kan du dyppe vippen i litt lim, vente et par sekunder og sette den deretter på - kant i kant med dine egne vipperøtter. Begynn ytterst og jobb deg innover mot øyekroken. Bruk vipper med litt større størrelse ytterst.

3. Om du skal sette på en hel vipp er det som oftest enklere å smøre limet på vippen isteden for å dyppe. Klipp av litt av øyenvippen hvis den er for stor. Vent et par sekunder etter at du har tatt på limet og plasser vippen. Begynn innerst ved øyekroken og dytt vippen forsiktig på med baksiden av en pinsett mot festepunktet slik at vippen fester seg ordentlig.

4. Unngå å feste vippene helt inn mot øyekroken da dette fort kan se unaturlig ut. Forsøk i stedet å få det til å se ut som de imiterte vippene blander seg uanstrengt inn i dine egne.

5. Ikke påfør maskara før limet har tørket.

6. Ved kveldens slutt fjerner du vippene ved å dra dem forsiktig av. 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...