© Scanpix

Feminin skjønnhetstrend

Tilfør et hint av romantikk med rosa kinn og løst oppsatt hår pyntet med blomster.

Country-stilen har inspirert makeup-artistene denne sesongen, og de har gitt den en glamorøs vri. Hos Chanel var catwalken gjort om til en låve, og modellene poserte på gress, jord og strå. Modellenes vakre hårpynt og naturlige håroppsetninger tilførte uttrykket femininitet. Det samme gjorde de brune og rosa nyansene på lepper, kinn og øyne. Hos Kenzo er naturen i sentrum med en eventyrinspirert kolleksjon og falmede naturtoner på både øyne og kinn.

Slik gjør du:
1. Legg foundation jevnt på hele ansiktet. Husk at du får farge med en brun rouge etterpå, så la huden være en anelse blek. Hvis den blir for gylden, mister du effekten av brune øyne og kinn.

2. Fremhev øynene med en lysebrun øyenskygge og dus den ut helt opp til brynet. Understrek øyenbrynsbenet med en lys, beige øyenskygge.

3. Påfør en brunlig rouge på kinnene og klapp den på plass med fingrene slik at kinnene får et naturlig og matt uttrykk. Demp leppenes naturlige rødtone med en brunlig leppestift med rosa skjær, og avslutt med en anelse lipgloss på midten av leppene.